Какво е да си самотна майка?!

От 70 коментара0/5

Какво е да си самотна майка?!
Какво е да си самотна майка?! © Сн.: iStock.com

Всички малки момиченца вярват в принца от приказките ,в щастието във вечната любов и края на приказките -“и заживели щастливо завинаги",но днешната реалност е друга а онзи принц е просто подобие на мъж!

Няма майка ,която да не знае колко е трудно отглеждането и възпитаването на дете,особено ако няма кой да ти подпомогне...

Още като забременях и той започна да бяга от отговорност,преди това много искаше семейство и дете ,но като се случи ,започна да си търси оправдания ,че няма къде да живеем ,че трябва да изчакам.

Така 2 години ,през които бях мачкана ,обиждана ,удряна и унижавана.

Майка му и баща му също не се интересуваха ,че имат внуче ,не дойдоха нито веднъж да го видят,никога не се обадиха да питат имаме ли нужда от нещо.

Болееше ме ,защото той идваше да сме заедно, но само на думи ,когато имаше среща с приятели си изключваше телефона а преди това ме обиждаше и унижаваше. Когато трябваше да вземаме решение за детето ,ми казваше да се оправям сама,идваше веднъж месечно да го вижда и стоеше само пред телевизора,детето не го познаваше ,дори се изнервяше от неговото присъствие.

Така 2г той не можеше да изостави приятелите и приятелките си,баровете и безсмислените пиянски нощи. А аз трябва да бъда баща и майка ,да дишам защото така трябва ,да работя по време на майчинство от вкъщи,да не ям ,да не спя ,да се справям с наранената си душа,предателството на човека ,който много ме обичаше на думи,да гледам детето си как вика тата ,на въздуха,да го съсипвам с любов за да не живее с липси и да преглъщам болката ,която ме съсипваше всеки ден.

Гневях се ,мразех,толкова много болеше ,минах през какво ли не,когато кажеш ,че си самотна майка ,те гледат все едно си болна...никой не се замисляше ,че ти нямаш право да живееш ,ядеш ,излизаш,ти си всекидневен робот и детето е единствената притегателна сила,дните се сливат ,нощите също ,плачех и си повтарях как не трябва да спирам да вървя нито за секунда ,имаше нещо по важно от мен и това беше детето ми!

Да си самотна майка в България без пари ,без разбиране ,всеки ден ако не хората системата те мачка. Знам през какво минах,не успях да забравя нито ден, в България е пълно с безотговорни същества,пълно е със самотни майки ...но нищо не се променя.

Боря се със зъби и нокти всеки ден,защото най-голямото щастие стои до мен прегръщаме и ме държи за ръка,а смисъла на живота са децата ни!

 

 

 

 

 

70 коментарaДобави коментар »

MonaLisa3

От MonaLisa316.04.2016, 19:41 ч.

Хахахахаха, мравката се изрепчила на слона!

Виж всички коментари за "Какво е да си самотна майка?!".

Още истории от "Родители"

Как да постъпя?

Как да постъпя?

Здравейте! Аз съм на 40 години имам две дъщери. Но сега ще ви разкажа за едната.Тя...

Когато ти отнемат свободата

Когато ти отнемат свободата

Всеки проблем си е индивидуален и по своему различен за човека, но аз просто не...

Родителите ми ме прекараха

Родителите ми ме прекараха

Здравейте,незнам дали някой може да ми помогне, но вече не издържам на всичко...