Майка ми не ме понася

От 14 коментара0/5

Тя ми е майка и аз я обичам. Колкото повече ме отблъсква, толкова по-голяма нужда имам от нея. Тя ме мачка с отношението си, а аз искам постоянно да съм край нея. Откачено нали.
Тя ми е майка и аз я обичам. Колкото повече ме отблъсква, толкова по-голяма нужда имам от нея. Тя ме мачка с отношението си, а аз искам постоянно да съм край нея. Откачено нали.

Аз съм момиче на 23г. Живея с баба си през делниците, а в почивните дни и ваканциите живея с родителите си.

Дори когато се прибирам, майка ми реагира безразлично. Не ми позволява да я прегръщам и целувам. Отблъсква ме с ръце. Била съм глезла. Не се интересува от личния ми живот. Забранила ми е да й споделям какво се случва с мен и приятелите ми. Било й скучно, безинтересно. Не познава нито колегите ми, нито приятелите ми.

Обижда ме за външния ми вид. Постоянно отбелязва, че съм напълняла. Нямала съм никакъв вкус за обличане. Казвала е, че съм грозновата, с широки рамене, широк нос, лоша коса и още куп други такива обиди.Като че ли мога да си сменя носа, раменете, краката, главата. Повтаря, че за нищо не ставам. От мен нищо няма да излезе. И луд нямало да ме вземе за жена. Щяла съм да остарея сама. Не ми казва нищо мило. Студена е само към мен. Не ме понася.

Излиза с мен, само ако няма с кого друг. 2пъти е забравяла рождения ми ден, а на последния отиде на гости на приятелка. С дъщерите на приятелките си се разбира прекрасно. Когато плача, защото ми е станало мъчно за нещо или заради нещо, ми крещи. Била съм циврила, за да ми се обръща внимание. След 20 дни ми предстои абсолвентски бал. Въобще не се е трогнала. Прати ме да си търся рокля сама. И после ще каже, че съм купила боклук.

Мъчно ми е за това й отношение. Много много ме боли. Винаги се страхувам да не я ядосам. Баща ми ме защитава, когато си иска.

Но тя ми е майка и аз я обичам. Колкото повече ме отблъсква, толкова по-голяма нужда имам от нея. Тя ме мачка с отношението си, а аз искам постоянно да съм край нея. Откачено нали. Понякога не съм и звъняла с дни 5-6. Тя не ме търси. Веднъж не се бяхме виждали 9 месеца и първите й думи бяха за килограмите ми.

Но когато съм болна винаги се грижи за мен. Купува ми дрехи, обувки. Позволи ми да си имам котка, а тя мрази котки. Споделя ми лични неща. Разказва ми за приятелите си. Но не иска да слуша за мен.

Аз от няколко месеца не съм й споделяла нищо за себе си. Няма смисъл.

Но не разбирам защо е такава. Защо ме обижда, защо ме игнорира и изолира.

14 коментарaДобави коментар »

kivotstrandja

От kivotstrandja30.04.2015, 23:59 ч.

По кармични причини мйка ви не може да получава енергия от Вселената и и се налага да я набавя като предизвиква хората и ги кара да страдат така те стават нейни жертви.Какво да направите.Това е заболяване.Приемете я...

Виж всички коментари за "Майка ми не ме понася".

Още истории от "Родители"


Дъщеря ми...

Дъщеря ми...

Здравейте! Аз съм на 38 и имам дъщеря на 17. Вече не издържам и не знам как да се...

Осиновеното ми дете

Осиновеното ми дете

Преди 12 години осиновихме момиченце,бяхме изпълнени с любов и надежди за нея и...

Отровено щастие

Отровено щастие

Здравейте на всички, четящи това страхотно списание.Искам да споделя с Вас това,...