Майка ми не ме понася

От 14 коментара0/5

Тя ми е майка и аз я обичам. Колкото повече ме отблъсква, толкова по-голяма нужда имам от нея. Тя ме мачка с отношението си, а аз искам постоянно да съм край нея. Откачено нали.
Тя ми е майка и аз я обичам. Колкото повече ме отблъсква, толкова по-голяма нужда имам от нея. Тя ме мачка с отношението си, а аз искам постоянно да съм край нея. Откачено нали.

Аз съм момиче на 23г. Живея с баба си през делниците, а в почивните дни и ваканциите живея с родителите си.

Дори когато се прибирам, майка ми реагира безразлично. Не ми позволява да я прегръщам и целувам. Отблъсква ме с ръце. Била съм глезла. Не се интересува от личния ми живот. Забранила ми е да й споделям какво се случва с мен и приятелите ми. Било й скучно, безинтересно. Не познава нито колегите ми, нито приятелите ми.

Обижда ме за външния ми вид. Постоянно отбелязва, че съм напълняла. Нямала съм никакъв вкус за обличане. Казвала е, че съм грозновата, с широки рамене, широк нос, лоша коса и още куп други такива обиди.Като че ли мога да си сменя носа, раменете, краката, главата. Повтаря, че за нищо не ставам. От мен нищо няма да излезе. И луд нямало да ме вземе за жена. Щяла съм да остарея сама. Не ми казва нищо мило. Студена е само към мен. Не ме понася.

Излиза с мен, само ако няма с кого друг. 2пъти е забравяла рождения ми ден, а на последния отиде на гости на приятелка. С дъщерите на приятелките си се разбира прекрасно. Когато плача, защото ми е станало мъчно за нещо или заради нещо, ми крещи. Била съм циврила, за да ми се обръща внимание. След 20 дни ми предстои абсолвентски бал. Въобще не се е трогнала. Прати ме да си търся рокля сама. И после ще каже, че съм купила боклук.

Мъчно ми е за това й отношение. Много много ме боли. Винаги се страхувам да не я ядосам. Баща ми ме защитава, когато си иска.

Но тя ми е майка и аз я обичам. Колкото повече ме отблъсква, толкова по-голяма нужда имам от нея. Тя ме мачка с отношението си, а аз искам постоянно да съм край нея. Откачено нали. Понякога не съм и звъняла с дни 5-6. Тя не ме търси. Веднъж не се бяхме виждали 9 месеца и първите й думи бяха за килограмите ми.

Но когато съм болна винаги се грижи за мен. Купува ми дрехи, обувки. Позволи ми да си имам котка, а тя мрази котки. Споделя ми лични неща. Разказва ми за приятелите си. Но не иска да слуша за мен.

Аз от няколко месеца не съм й споделяла нищо за себе си. Няма смисъл.

Но не разбирам защо е такава. Защо ме обижда, защо ме игнорира и изолира.

14 коментарaДобави коментар »

kivotstrandja

От kivotstrandja30.04.2015, 23:59 ч.

По кармични причини мйка ви не може да получава енергия от Вселената и и се налага да я набавя като предизвиква хората и ги кара да страдат така те стават нейни жертви.Какво да направите.Това е заболяване.Приемете я...

Виж всички коментари за "Майка ми не ме понася".

Още истории от "Родители"

Немога да живея в този затвор!

Немога да живея в този затвор!

Здравейте на всички, които четат това страхотно списание! Моята история е...

Не ми се живее!

Не ми се живее!

Здравейте,аз съм момиче на 22 години,на което не му се живее повече.

Мъжът или нищо

Мъжът или нищо

Здравейте приятели!Моята история е прекалено дълга така,че ще се постарая да бъда...