Брат ми няма да повярва!

От 67 коментара2/5

Здравейте на всички.
Случайно попаднах на този сайт и реших да напиша моята история и да ви помоля за помощ. Значи аз съм момиче на 15 и ми се случи нещо, което ще остане в моята душа като травма завинаги.
Ами значи всичко започна когато бях на 13. Моите родители заминаха за Япония и аз останах да живея тук във Варна при брат ми.Той е на 24.
Една вечер си легнах по-рано и той решил да покани приятели на купон, но поради силния шум аз се събудих и станах да видя какво става (АЗ бях само по блуза).
Точно в този момент един от приятелите му мина покрай моята стая и ме видя.(Само забравих да ви каже че е СУПЕР сладък) Тогава ми каза, че ако не беше в къщата брат ми щял да ме разпори, но аз не му обърнах внимание и той вероятно се е ядосал.
И така мина една година. Все забелязвах че ме гледа, но не го взимах на сериозно докато не се случи най -лошото. Една вечер бях в една приятелка и се връщах късно. Както си вървях по улицата една кола спря и се отвори вратата, там беше той. Попита къде е брат ми и аз като пълна глупачка му казах, че е извън града и си продължих нататък.Тъкмо се приготвях да се лягам и се звънна на вратата. Той беше пред нея и ми каза, че ме желае и влезе. Блъсна ме на земята и ме накара да правя ужасни неща. После си тръгна и ме остави на земята цялата във кръв (все пак ми беше първият път). Аз отидох до банята, измих се и си легнах. Брат ми се върна на сутринта, но не посмях да му каже. Беше ме срам и страх.
Тогава влезе и моят най-голям мъчител и се държеше така сякаш нищо не се е случило. И така мина една година, а аз все повече се затварям в себе си.
Моля за съвет. Само да ви кажа, че ако кажа на брат си той няма да повярва и за това е безсмислено.
Благодаря, че прочетохте моята история
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ!!!

67 коментарaДобави коментар »

Elina_20

От Elina_2027.01.2007, 17:45 ч.

знам колко е болезнено

Виж всички коментари за "Брат ми няма да повярва!".

Още истории от "Родители"

Имам нужда от спешен съвет?

Имам нужда от спешен съвет?

Здравейте, много се надявам да чуя вашите мнения по следния въпрос, който е много...

Какво ще се случи?

Какво ще се случи?

Доживяхме мъжете да искат съвети в женски списания:) Както и да е - историята ми...

Родителите

Родителите

Запознах се с едно момче страшно се харесахме и веднага между нас пламна любов....