Брат ми няма да повярва!

От 67 коментара2/5

Здравейте на всички.
Случайно попаднах на този сайт и реших да напиша моята история и да ви помоля за помощ. Значи аз съм момиче на 15 и ми се случи нещо, което ще остане в моята душа като травма завинаги.
Ами значи всичко започна когато бях на 13. Моите родители заминаха за Япония и аз останах да живея тук във Варна при брат ми.Той е на 24.
Една вечер си легнах по-рано и той решил да покани приятели на купон, но поради силния шум аз се събудих и станах да видя какво става (АЗ бях само по блуза).
Точно в този момент един от приятелите му мина покрай моята стая и ме видя.(Само забравих да ви каже че е СУПЕР сладък) Тогава ми каза, че ако не беше в къщата брат ми щял да ме разпори, но аз не му обърнах внимание и той вероятно се е ядосал.
И така мина една година. Все забелязвах че ме гледа, но не го взимах на сериозно докато не се случи най -лошото. Една вечер бях в една приятелка и се връщах късно. Както си вървях по улицата една кола спря и се отвори вратата, там беше той. Попита къде е брат ми и аз като пълна глупачка му казах, че е извън града и си продължих нататък.Тъкмо се приготвях да се лягам и се звънна на вратата. Той беше пред нея и ми каза, че ме желае и влезе. Блъсна ме на земята и ме накара да правя ужасни неща. После си тръгна и ме остави на земята цялата във кръв (все пак ми беше първият път). Аз отидох до банята, измих се и си легнах. Брат ми се върна на сутринта, но не посмях да му каже. Беше ме срам и страх.
Тогава влезе и моят най-голям мъчител и се държеше така сякаш нищо не се е случило. И така мина една година, а аз все повече се затварям в себе си.
Моля за съвет. Само да ви кажа, че ако кажа на брат си той няма да повярва и за това е безсмислено.
Благодаря, че прочетохте моята история
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ!!!

67 коментарaДобави коментар »

Elina_20

От Elina_2027.01.2007, 17:45 ч.

знам колко е болезнено

Виж всички коментари за "Брат ми няма да повярва!".

Още истории от "Родители"

Шамар от свекърва

Шамар от свекърва

Здравейте приятели,искам да споделя и моята история и ако може да ми дадете...

Аз, той и майка му

Аз, той и майка му

Здравейте! Обръщам се към всички Вас, защото хората около мен нямат обяснение...

Какъв живот

Какъв живот

Здравейте!Аз съм на 31г. В момента имам страхотна връзка,с приятеля ми много се...