Аз и синът ми

От 31 коментара5/5

Здравейте,

На 32г. съм, разведена съм от 4г и имам сина на 13г. Синът ми е в 7-ми клас, лятото трябва да кандидатства, за което съм наела учител по математика, ходи на школа по още три предмета, но не иска да учи, държи се много нагло и подигравателно и в къщи и в училище, непрекъснато ме викат в училище и му поставят срокове с последно предупреждение.

Вкъщи положението също е много нажежено, когато му се каже нещо, с което не е съгласен започва да се държи гадно да блъска да дразни околните. Опитвам се да говоря с него казва ми, че разбира, че не постъпва добре и си съсипва бъдещето по този начин, но не знае защо върши всичко това или ми казва ти не се държиш достатъчно добре с мен промени си тона/израз на баща му/.

Обаждам се на баща му, на дядо, му на чичо му/с тях не смее да се държи така както с мен и майка ми - живеем тримата/ с молба да говорят с него. Обещава им и не след дълго всичко наново.

Нямам сили вече, не зная как да постъпя, как да се държа като се скараме просто млъквам и той след време идва и започва да се умилква, ако не започна да му говоря той започва да се държи още по-гадно.

Говорим, извинява се, обещаваме си и след малко всичко се сгромолясва.
Помогнете ми ако можете, дайте ми съвет какво да направя, обичам го много, но не знам до кога ще издържа така.

31 коментарaДобави коментар »

Наталия

От Наталия09.02.2007, 18:00 ч.

аз съм в 6-ти клас и в началото майка ми все се оплакваше от мен защото съм била много избухлива!с течение на времето разбрах че е права!според мен това е от пубертета или найстина някой деца са такива

Виж всички коментари за "Аз и синът ми".

Още истории от "Родители"

Дали...

Дали...

Здравейте, Реших и аз да ви изпратя моята история макар, че знам, че човек трябва...

“Какво ще кажат хората?”

“Какво ще кажат хората?”

Здравейте както всички и аз си имам своите проблеми. Аз съм на 23 години а, той на...

Какво е да си самотна майка?!

Какво е да си самотна майка?!

Всички малки момиченца вярват в принца от приказките ,в щастието във вечната любов и края на приказките -“и заживели щастливо завинаги",...