Неволите на една майка

От 176 коментара4/5

Здравейте , реших да споделя с вас моите неволи и искрено се надявам да ме разберете   и да ми помогнете с някакъв съвет защото аз вече не знам как да продължа да живея.

Итака аз съм "щастливо" омъжена до преди една година може да се каже от 20 години. Имам син който вече е на 21 години и проблема е в това ,че има непоносимост между баща и син.

Съпругът ми е военнослужещ и реда и дисциплината са в кръвта му . Иска всичко да е перфектно, но днешните деца това им е чуждо, според него децата завършат ли училище трябва да се оправят сами-но кажете ме в това объркано време на къде да хванат децата.

Синът ми е студент първа година, как да ходи на лекции и да работи, за да се издържа при условие че е редовно. Тези неразбирателства между двамата вече достигнаха кулминация, че синът ми беше изгонен от собствения ни дом, от баща си.

Представяте ли си как се чувствам като майка. Сърцето ме боли. Стигна се до там, че съпругът ми постави условие - да избирам сина ни и ли него. Как да избера като единият ми е съпруг, а другия син.

И двамата много ги обичам и от разкъсване между двамата вече сили не ми останаха, може да се каже, че и желанието ми за живот вече липсва.

Какъв е този живот да гледаш как най-близките ти хора се мразят и ненавиждат.

Синът ми си има приятелка. Добро момиче към което много се превързах, но изпитвам срам за тези ненормални отношения между двамата. Единият е озверен срещу сина си ,а сина го намразва и ненавижда със всеки изминат ден.

Винаги съм искала да живея в разбирателство и добра атмосфера, но не успях да я постигна . Къде сбърках,какво да правя.

Помогнете със съвет моля. 

176 коментарaДобави коментар »

Elenuchka

От Elenuchka14.08.2010, 23:02 ч.

Здравейте майки! И аз съм в подобно положение Моят съпруг и моята дъщеря-17годишна- не си говорят повече от 2месеца Причината беше изборът на дъщеря ми да ходи с момче турчин И когато мъжът ми научи чрез обаждане по...

Виж всички коментари за "Неволите на една майка".

Още истории от "Родители"

Кофти ситуация

Кофти ситуация

Здравейте, най-после се реших и аз да споделя проблема си. Все си мислех, че ще се...

Нещастието на брат ми

Нещастието на брат ми

Здравейте!Малко необичйно, но няма да пиша своя лична история тук. Искам да...

Майка ми не е щастлива заради мен

Майка ми не е щастлива заради мен

Здравейте!Аз съм на 22 години и винаги съм живяла само с майка ми. Тя е разведена от...