Майка й я бие

От 96 коментара2/5

Здравейте, читатели! Реших да разкажа историята на най-добрата си приятелка. Ще я нарека Яна.  
Запознахме се през 2006, когато бяхме в 8-ми клас. Още тогава ми направи впечатление вечерният й час, наложен от майка й,17.00 часа.

Тогава си мислех, че сме малки и го приех за нормално. С времето обаче установих, че майка й я контролира непрекъснато и по възможно най-гадния начин.

Например миналата година моята приятелка я помоли да не й звъни толкова често (и то за глупости), защото се чувства некомфортно. Е, реакцията на уважаемата госпожа майка й беше, меко казано нелепа. На следващия ден Яна имаше синини по ръцете (тогава беше на 18). И освен всичко кулминацията беше, когато й определи по колко да чете на ден от една книга за училище.

Много пъти съм й говорила, че не трябва да позволява на майка й да я тормози, но не я е страх от това, че ще я пребие. Баща й нищо не прави също. Той е мъж под чехъл.

Моля ви, кажете ми как да я отърва от това чудовище, наречено майка й. Последната й изцепка е, че иска да уреди приятелката ми с някакво момче!  

96 коментарaДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 02.07.2011, 11:56 ч.

Що? Ами да, за психиатрия ще е, защото сигурно и на нея й е писнало да гледа как някакви деца ровят по контейнерите, как стоят по пътя и просят, а след това циганка - пляс, пляс два шамара, обира изпросените стотинки и ги...

Виж всички коментари за "Майка й я бие".

Още истории от "Родители"

Синът ми е АУТИСТ

Синът ми е АУТИСТ

Здравейте!Първо искам да ви благодаря че ще отделите от времето си за мен. На...

Обичаме се, но ни пречат

Обичаме се, но ни пречат

Здравейте на всички, както всеки друг и аз пита в този сайт за да намеря добри...

Да избягам ли от дома...

Да избягам ли от дома...

Здравейте, казвам се Ваня и реших да ви пиша, защото сам отчаяна. Имам проблем с...