Майка й я бие

От 96 коментара2/5

Здравейте, читатели! Реших да разкажа историята на най-добрата си приятелка. Ще я нарека Яна.  
Запознахме се през 2006, когато бяхме в 8-ми клас. Още тогава ми направи впечатление вечерният й час, наложен от майка й,17.00 часа.

Тогава си мислех, че сме малки и го приех за нормално. С времето обаче установих, че майка й я контролира непрекъснато и по възможно най-гадния начин.

Например миналата година моята приятелка я помоли да не й звъни толкова често (и то за глупости), защото се чувства некомфортно. Е, реакцията на уважаемата госпожа майка й беше, меко казано нелепа. На следващия ден Яна имаше синини по ръцете (тогава беше на 18). И освен всичко кулминацията беше, когато й определи по колко да чете на ден от една книга за училище.

Много пъти съм й говорила, че не трябва да позволява на майка й да я тормози, но не я е страх от това, че ще я пребие. Баща й нищо не прави също. Той е мъж под чехъл.

Моля ви, кажете ми как да я отърва от това чудовище, наречено майка й. Последната й изцепка е, че иска да уреди приятелката ми с някакво момче!  

96 коментарaДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 02.07.2011, 11:56 ч.

Що? Ами да, за психиатрия ще е, защото сигурно и на нея й е писнало да гледа как някакви деца ровят по контейнерите, как стоят по пътя и просят, а след това циганка - пляс, пляс два шамара, обира изпросените стотинки и ги...

Виж всички коментари за "Майка й я бие".

Още истории от "Родители"

 Срамувам се поведението на дъщеря си и страдам неимоверно за малкото същество, което нощем се стряска и със сълзи на очи търси майка си..

Без майка

Много ми се иска да споделя своята история с вас и да "чуя" различни мнения. Имам дъщеря на 31 години, която е омъжена вече шест години.

Продължава да се държи както преди, сякаш нищо не е станало и иска да продължим връзката си, но без обвързване.

Нежелана съм от родителите му

Запознах се с приятелите му, той с моите. След това дойде ред и на семействата и... тук идва проблемът.

Брат ми няма да повярва!

Брат ми няма да повярва!

Здравейте на всички. Случайно попаднах на този сайт и реших да напиша моята...