Строг баща

От 269 коментара0/5

Прекрасна е, красива и по-умна от всяка друга жена,която познавам, но на моменти имам чувството, че не тя, а баща й ми е гадже.
Прекрасна е, красива и по-умна от всяка друга жена,която познавам, но на моменти имам чувството, че не тя, а баща й ми е гадже.

Здравейте, казвам се Антон. Пиша тук, защото приятелката ми всеки ден влиза тук. Нека прочете какво мислят другите хора за нея. Нека се познае. Нека се осъзнае. Тя е на 20години.

Отгледана е в т.нар. добро семейство. Майка й я изоставя месец след раждането й. Станала студентка в престижен западен университет и заминала за чужбина. Родителите на майка й се отказали от детето в полза на родителите на баща й, когато тя се родила, майка й и баща й били на 19.

Баба й скоро починала, та тя е отгледана от баща си, дядо си и някакви какички, които я бавели.

Дядо й е много богат, ама много... а баща й е на висок пост. Нашите пък са от работническата класа, не че ми пука, но на баща й явно му пука. Държи се с мен като с евтин боклук, но го прави с финес без да ме обижда директно, а тя милата нищичко не вижда.

Баща й е много взискателен към нея, изключително взискателен. Постоянно я контролира. Къде е, с кой е. Да се е прибрала до 12ч. да внимава къде ходи, с кой ходи там. Иначе и той и дядо й постоянно я обсипват с всякакви прищявки.

Каже ли искам, веднага й се дава. В това отношение е много разглезена, а от друга страна тя постоянно му търси разрешение за всяко нещо. може ли да закъснея, може ли следобед да изляза за 3часа извън града. За всяко нещо търси позволение от него и ако той не позволи, тя се отказва. Дори за нова година ще го пита дали може да празнува с приятели.  та тя е на 20, не на 16.

Самият той е на 39, а аз  на 29. Поне да беше на 49, за да иска да ме респектира. Ревнува я от въздуха. Дразнещо е, а тя не го осъзнава. Не всичките ми приятели я харесват. Намират я за твърде възпитана и с изкуствени маниери, с колежански грешки. За маниерите й не знам, но иначе винаги се държи като идеално възпитана млада госпожица.

А аз искам да променя това в нея. Иначе си има и своята хубава страна. тя е най-милото, нежно и крехко същество.

Прекрасна е, красива и по-умна от всяка друга жена,която познавам, но на моменти имам чувството, че не тя, а баща й ми е гадже. Постоянно трябва да се съобразяваме с него. в последно време връзката ни не върви, а тя обвинява мен.

Е питам аз, аз ли съм виновен... или... аз ли нещо бъркам, тя ли е сляпа за ситуацията или господин бащата е прекалено строг и изискващ спрямо нея. Тя му свежда всяко нещо до знанието, включително, че ще си подстригва косата или че ще си купува нови пердета за спалнята. Тъпо, ама страшно тъпо....

269 коментарaДобави коментар »

малинка*

От малинка*20.12.2014, 01:26 ч.

И аз ви благодаря, момичета.Информацията е най-важното нещо в днешно време.

Виж всички коментари за "Строг баща".

Още истории от "Родители"

Пак за свекървата

Пак за свекървата

Ние с приятеля ми нямаме брак, или по-точно все още не. Но да кажем че сме на прага...

„Животът ми е УЖАС...“

„Животът ми е УЖАС...“

Здравейте! Само на 16 съм...... Но животът ми е УЖАС! Много съм уморена от всичко и не...

Не съдете родителите си!

Не съдете родителите си!

Здравейте, мили хора! Чета вашите истории и разбирам какви прекрасни родители...