Възмутена от наглостта й

От 8 коментара0/5

Натрапницата!
Натрапницата!

Здравейте, пиша ви, за да изразя възмущението си от това, че на света има толкова нагли хора и за съжаление животът ти понякога те сблъсква с тях. Понякога от присъствието им - и да искаш-  не можеш да се отървеш.

Става въпрос за следното. Живеем на семейни начала с приятеля ми от 3- 4 месеца. Малко преди това направихме основен ремонт на етажа му в къщата, в която живеят / на отделен етаж, под нашия / и  родителите му. Всъщност, да чукна на дърво, с тях нямаме проблеми.

Тормозът идва от първата братовчедка на свекърва ми. Толкова нагло същество не сте виждали! Уверявам ви! Нямам думи, просто съм възмутена.

Откакто сме заживели в отремонтирания етаж, тя настоява да се качи горе и да види какво сме направили. Първоначално приемах всичко на шега, защото в семейството на приятеля ми я познават вече що за нахалница е. Пък аз по принцип не обичам да ми се мъкнат разни хора и да гледат. Какво- спалня ли си нямат, легло ли, столове ли... Може би щях да размисля и тя "при добро поведение" щеше и да види какво сме направили, но вече разбрах дори, че ме е клеветила пред свекърва ми и пред сестрата на приятеля ми.

Позволила си да коментира, че аз съм била никоя в тая къща, че аз нямало да казвам кой щял да се качва горе, че съм била в къщата им от вчера, че те едва ли не се страхуват от мен... Това вече ме вбеси.

Ядоса много и приятеля ми и се зарекохме на тая кракът й да не стъпи на етажа ни. Свекървата обаче, колкото и да ни защитава и да й заявява, че тя няма работа горе и че само,ако ние решим- тогава ще я поканим, казва, че вече едва издържа на натиска. Дори братовчедка й при последното си гостуване директно й заявила, че се качва горе да види какво е станало, дори приятелят ми да се разхождал по бельо.

Та, мисълта ми е, че тая пущина вече сериозно тормози свекървата, която си направи устата да я кача горе, та да се свършва. Всъщност на времето на свекърва ми са помагали много родителите на първата й братовчедка- въпросната досадница. Обаче ние се закучихме. Тая жена идва без предупреждение, в неподходящо време- когато обикновено сядаме на масата да вечеряме, стои до късно, иска да гледа турски сериали, а ние - не.

Ужас! Какво да правя!

8 коментарaДобави коментар »

малинка*

От малинка*19.01.2014, 14:54 ч.

А ти както каква се явяваш в дома на родителите на твоя приятел?И да е дори по документи на негово име този етаж, ти някакво участие имаш ли в изграждането на тоя дом, че да имаш претенции да си някаква там?!Един ремонт и...

Виж всички коментари за "Възмутена от наглостта й".

Още истории от "Родители"

Моля ако някой може да ми каже какво да направя, ако може някой да ми даде съвет, ще съм Ви много благодарна, иначе не виждам изход.

Родителите изгониха съпруга ми...

Накратко, омъжена съм на 39г. Имам прекрасен съпруг и две деца, но родителите ми не понасят съпруга ми и го изгониха.

Дъщеря ми е крадла

Дъщеря ми е крадла

Здравейте мили момичета/и момчета/.От доста време чета списанието и много пъти...

Защо се промениха така? Мислите ли,че в мен е проблема?

Защо се промениха така? Мислите ли,че в мен е проблема?

Здравейте приятели ! Много се чудех дали да разкажа и аз своята история и ето,че...