Единствен

От 27 коментара0/5

Той -същата усмивка, същия поглед непроменени от времето.
Той -същата усмивка, същия поглед непроменени от времето.

Това, което ще споделя с Вас не мога да го кажа на никой, даже и на най-добрата ми приятелка. Моята история започва още от времето на първите любовни трепети. Родителите ми решиха, че трябва от града да се преместим да живеем на село и така ми се наложи всеки ден да пътувам с автобус до училище.

Точно в този автобус срещнах момчето, което за винаги остана в моето сърце, още помня момента, в който очите ни се срещнаха за първи път - страхотни синьо-зелени очи...Тогава момичетата и момчетата от близките села се познаваха така и той идваше в моето село и ни запознаха, но той  беше  по-голям от мене, а аз си мислех,че той баткото няма да ме забележи, за него тогава сигурно съм била дете....

Така минаха години той се уволни от казармата, ожени се и аз вървях по моя път - омъжих се, след 3 години се разведох, започнах работа близо до селото ми, за да мога да се прибирам, защото след развода заживях при родители те ми, които ми помагаха за детето.

Една вечер преди 9 години чаках автобуса бях тръгнала нощна смяна, когато до мен спря кола и насреща ми стоеше Той -същата усмивка, същия поглед непроменени от времето. Чак се учудих, че ме беше познал - много години не се бяхме виждали.

Предложи ми да ме закара до работата ми и мен като че ли някаква сила ме накара да се кача при него. Закара ме и остана уговорката да пием кафе някой ден. Още същата нощ дойде при мен.... и света ми се завъртя. Разбрали сме се,че тази връзка си остава тайна.

Аз не искам да си разваля семейството и да лишавам децата му от него, той пък не иска да  пречи на моя живот. Не знам какво е ...любов или не, но не минава ден, в който да не сме се чули по телефона, използваме всеки един момент, в който можем да се видим, споделя ме един с друг проблемите си, когато можем си помагаме.

С него се чувствам така както с никой друг. Мъжете в моя живот идваха и си отиваха, но Той оставаше -единствен, не знам до кога ще продължи така, но знам, че и двамата не можем един без друг...    

27 коментарaДобави коментар »

KEILI

От KEILI01.07.2013, 09:36 ч.

И аз не виждам нищо "единствено" в това да ходиш да се трещиш с женен. Той явно си има нужда от любовница, но съм длъжна да повторя една изтрита фраза: " Мъжете рядко изоставят жените си заради любовници"

Виж всички коментари за "Единствен".

Още истории от "Споделено"

Една кошмарна история

Една кошмарна история

Здравейте на всички, от много време не съм влизала в този форум и не съм ви писала....

Само на мен ли се случва???

Само на мен ли се случва???

Здравейте на всички.Ето я и моята история:Аз съм на 45г и до посрещането на 2009г бях...

Приятел

Приятел

Бих искала да споделя с вас някои свои мисли, за да мога да чуя различните ви...