Какво иска жената на 21 век

От 15 коментара0/5

Какво иска жената на 21 век
Какво иска жената на 21 век

Това е един от най- коварните въпроси на "новото време". Жените вече могат да правят всичко. Еманципацията доведе познатата като примерна домакиня съпруга, до истинска фурия, която дори вече не чувства нужда да бъде и съпруга, или поне това не е на първо място в списъка за поставени цели.

Аз съм на 26 години. Нека погледнем живота реално в очите. На тази възраст вече имам две висши и завършени 2 колежа. Работила съм във всички компании, където съм пожелала и то на управленчески позиции. В момента имам работа мечта, но вече я чувствам изпразнена от към възможности, защото съм на възможно най- горното стъпало. И какво правим сега- следва скучна рутина.....

За личния живот- имам страхотна връзка, мъжът до мен е почти перфектен- естествено на ясно съм, че идеален не съществува. Той е мил, гальовен, истински мъжкар, благороден, отговорен, стъпил е здраво на краката си, има перфектно отношение, мога да го нарека- глава на семейството, доколкото ние сме семейни, мога да разчитам на всичко за него...... най- хубавото той е просто бонус в живота ми , а не нужната сила. за да постигам мечтите си.

Когато имаш всичко това е нормално да се радваш просто на нещата, без да ги усложняваш. Но естествено има едно "НО"! Ето тук идва ролята на борбената, доказващата се жена, която не може да стои мирно на едно място и търси нови върхове за покоряване.
Както споменах в професионален план, поне към момента, не са останали такива. Идва следваща точка- личния живот.

Ех, колко изкушаващо звучи този личен живот.... Връзката е за завиждане, но е почти 5 годишна и страстта е заменена с по- улегнали емоции. Ето намерихме дефицит, за който да се хванем и да искаме да коригираме... И какво следва- със зорък поглед започваме да изследваме субектите на около, които биха възбудили в нас това желание. Естествено това е трудна работа, защото със сигурност знаем какво искаме и не бихме се задоволили с нещо, което от части отговаря на нашите очаквания. Времето минава и започваме да се чудим, какво става, няма ли мъже на този с вят!?

И тогава, от никъде се появява едно неошлайфано камъче, в което виждаме потенциал, за уникален мъж и започваме да работим над него. В един момент дори забравяме, че това тигърче е трябвало просто да ни накара да изпитаме онова диво чувство и да си ходи. Толкова усилия сме положили за него, такива надежди имаме, че той за нула време е станал като част от живота ни. Какво следва сега.....

Имаме мъж, които обичаме, като такъв и едно момченце, което ни радва- завладяхме един нов странен връх, сега си имаме цел, с която да се борим. Но той милия не знае изобщо за какво става въпрос, ще трябва да го учим. Това вече изглежда уморително, а той продължава да не разбира и да вярва в изкривената представа за любовта и връзките, която се промотира в обществото......
За сега толкова, от моята история!

И така възможностите за скоростен успех и силата на волята ни довеждат да абсурдни ситуации, които винаги са били далеч от представите ни за мечтан живот!

Още истории от "Споделено"

А сега накъде?

Какво бихте направили, ако това се беше случило с Вас?

Малко над 30 съм от пет години имам приятел, който е малко повече от 20 години по-голям от мен, чужденец е но от доста отдавна живее тук, семеен е, но семейството му не живее тук.

Да продължавам ли да се боря или краят е дошъл?

Да продължавам ли да се боря или краят е дошъл?

Ще се опитам да бъда кратка, но искам да разкажа възможно най-много моменти от връзката ми...

Животът ми мина в очакване

Животът ми мина в очакване

Познавам го от съвсем малка и изглеждаше, че се интересува от мен, но може би моята...