Какво ви е мнението за нудизма?

От 63 коментара0/5

Какво ви е мнението за нудизма?
Какво ви е мнението за нудизма?

Здравейте и честит празник на всички. С навлизането в месец март настроението ми се изпълва с очаквани те пролетни вибрации. Та нали съм роден по средата на пролетта, затова този сезон е най-любимия ми от цялата година. Започвам да чувствам пулса на земята /нашата българска земя/,когато тя се събужда от дълбок зимен сън. Не след дълго и полските цветя се раждат и изпълват простора с такова сладко ухание,че ти се иска чак да запееш от радост,вдишвайки тази упойваща аромат. Това е моя сезон, сезона на отново живата земя. Но като всеки сезон и пролетта отминава и отстъпва мястото си на прекрасното българско лято.

Нали съм роден в полите на Родопите та си спомням като дете какви приятни приключения сме имали из родните планини. Лятото и то е хубав сезон,но не така въодушевяващ както пролетта. Но пък през лятото ходехме да се къпем в реката-винаги голи. Когато поотраснах и напуснах селото завинаги се установих на морето. Там пък ме обзеха плажовете-от Слънчев бряг до Балчик и навсякъде помежду. Тогава за пръв път видях нудистки плаж на открито без никой да се срамува от голотата си.

Във Варна и Евиния и Адамовия плаж бяха закрити с ограда,но в Балчик всичко беше открито. Години след това се уста нових в чужбина. Бях изненадан,че в Германия дори в градските паркове има места за нудисти-в Мюнхен,в Берлин. Бил съм на смесени нудистки плажове във Франция,Испания и Португалия. В Калифорния на няколко смесени нудистки плажа идват семейства заедно с децата си. Бил съм и член на нудистка колония няколко години. Тази колония беше близо до океана,но в планината и беше обзаведена с басейн,голямо джакузи,сауна,душове на открито волейболно игрище,зали за най-различни занимания и много дървета и голяма зелена поляна,където се печаха и млади и стари съвсем голи,без някой да се притеснява от нещо.

Точно в тази колония съм виждал деца-момченца и момиченца от 2 годишни и стари хора-мъже и жени до 80 годишни. Дори имаше едно семейство с две деца-момче и момиче на по 14,15 години и цялото семейство бяха голи. И на мен ми направи в началото впечатление,но после свикнах като гледах,че на никого това не правеше впечатление. Това беше семейство с напълно свободен дух.

Когато заведох за пръв път приятелката си в тази нудистка колония тя отначало се стъписа. Седнахме на тревата и тя сложи голяма хавлия върху интимната част на тялото си. Минаха 10,15 минути докато тя се отпусне и разбере,че никой не я гледа.

Едва след това отидохме и двамата голи в басейна сред другите къпещи се. После вече когато сме ходили не се срамуваше и аз я карах сама да ходи в басейна и когато някой мъж я заговореше,защото изглеждаше доста съблазнителна,тя все поглеждаше към мен,вероятно да разбере дали не я ревнувам. И като се върнеше при мен,ми разказваше какво й е говорил този мъж.

Аз я уверявах,че няма никакъв проблем. На тези нудистки плажове където съм бил и в нудистката колония не всеки е имал перфектно тяло,но на никой не му е било неудобно от това как изглежда тялото му,дали е слаб или има излишни килограми.

Всеки се е радвал/а на съприкосновението на тялото му/и с елементите на природата.

Та въпроса ми към вас е,вие бихте ли се срамували да бъдете тотално голи на нудистки плаж сред много хора,дори да нямате перфектно тяло. Това случвало ли ви се е някога?

Още истории от "Споделено"

Чудя се,защо млада,хубава,привлекателна жена употребява толкова много грим!Да привлече вниманието на хората около нея,или само мъжкото внимание!

Тежко гримирана жена, е жена без самочувствие

Здравейте момичета. Забелязвам,че тук се дискутират най-различни теми,та реших и аз да споделя мнението си по един въпрос,който засяга само жените.

Нещо не е наред

Нещо не е наред

Здравейте, Бих искала да се допитам до пишещите тук...и се надявам да ми...

Какво е компаньонка ?

Какво е компаньонка ?

Здравейте. Направо ще започна с абсурдния ми въпрос. На 19год. съм и все още не знам...