Мислим ли, как се държим с околните?

От 20 коментара0/5

Вие мислите ли ,че понякога без да го осъзнаваме нараняваме жестоко околните
Вие мислите ли ,че понякога без да го осъзнаваме нараняваме жестоко околните

Здравейте!
Да знаете че това ,което пиша в момента го пиша с опит и реални случки. Аз съм забелязала, че често ние хората се тормозим психически и физически, което не трябва да е така. Не е хубаво някой когато е различен да го тормозим и да му разваляме живота .Има хора които са умни , преживели много и депресирани, което се дължи на това че някой ги е тормозил от ранна възраст. Не може малки деца да си мислят, че всички хора са гадни. Искам да ви кажа ,че аз бях в друг клас преди доста време ми се случи в периода от 6 до 7, а сега съм десети клас.

Там бяха много гадни с мен и ми се подиграваха за най- малкото дори тези банални шеги като си се опръскал да ти казват ,че си се напикал и тъй подобни са гадни. Всички хора ги тълкуват по различен начин има различни характери .Да се върнем към темата това беше най- малкото, което те са ми направили правили са ми всякакви мръснишки номера от , които съм стигала до нервна криза.

Вие мислите ли ,че понякога без да го осъзнаваме нараняваме жестоко околните .Знам го метода да мълчиш, но понякога на човек му се насъбира и му пада пердето. Всички хора имат поне един дразнител затова хора нека не се дразним с по- различните.

Нека не се караме, вие не осъзнавате колко нерви се хабят. Ужасно е да се депресираш и комплексираш от малък. Така започваш да мислиш, че всички хора са гадни. Нали ако попаднеш един път на гадняри и вече от там нататък ако нямаш силата и нервите да се справиш се депресираш от живота .За мен това е една много важна тема и се надявам да има някакъв поне малък резултат от това, което пиша, а не да прелети в пространството и да се забрави.

Много благодаря, че ме изслушахте защото имах доста за казване.

Чакам вашето мнение в коментарите.
 

20 коментарaДобави коментар »

Viksss

От Viksss26.07.2016, 04:31 ч.

Всички сме минали през това,е може би почти всички,аз лично съм минал,и съм бил обиждан,и са се държали настрана от мен,защото съм различен,мислели са си и че ме унижават,докато аз просто им се присмивах,виж когато си...

Виж всички коментари за "Мислим ли, как се държим с околните?".

Още истории от "Споделено"

Къде да търся надежда?

Къде да търся надежда?

Толкова исках и аз да пиша тук! Не искам да казвам на колко години съм просто ме е...

Обърка ме, не знам какво да правя

Обърка ме, не знам какво да правя

Здравейте, малко е объркано всичко, но все пак ще пробвам да го напиша по разбрано.

Желание

Желание

Аз съм на 23г. с Детска церебрална парализа, висше образование степен бакалавър по...