Нормално ли е да кажеш на мъж, че имаш интерес към него или...

От 21 коментара0/5

Историята на един голяма грешка
Историята на един голяма грешка

Здравейте, ето ви историята на един голяма грешка. На 36 години съм изглеждам доста добре, с ужасно несполучлив брак. Със съпруга ми делим съжителство на съквартиранти от години и всеки си има своя живот.

Никога не съм търсила му търсила заместник не вярвам, че и да си намеря по друг на негово място ще е по различен,  обичам да си намирам някой, забавлявам се известно време с него и после кой от където е. Досега винаги е работело, не искам и не правя проблеми това е моето мото.

Ужасно силен характер съм винаги съм постигала сама това което искам, мразя лигавщините и безсмисленото хленчене, но се отплеснах, сега по същество.

Тази година се върнах да завърша висшето си образование и даже записах и още едно успоредно, за да не ми е скучно: ) и там срещнах един страхотен мъж, който ми беше преподавател, с година  по млад.

Постарах се доста да го заговарям, пробвах всичките видове флиртове, за което може да сетите и знаете, по всичко личеше, че има интерес. Оставаше след лекции да си говорим, обръщаше ми внимание, определено всичко говореше, „да интересувам се“.

Е да, да ама не, оказва се, че човека в момента който ми предложих да се видим и опознаем извън университета изчезна яко дим.

Каза ми да не се излагам и избяга като уплашена госпожица или по скоро като девственица весталка.

Е мили дами и господа къде сбърках?

Според мен, в двадесет и първи век е съвсем нормално да кажеш на мъж, че имаш интерес към него или..... Интересно ми е какво мислите?

21 коментарaДобави коментар »

Flufur

От Flufur09.07.2013, 02:00 ч.

Явно подвеждаща ситуация не се коркай... Но по принцип си е истина че истинския мъж който се интересува от теб сам ще направи стъпка към това. Този който ще го натиснеш да я направи не е надежден... а имам чувството че...

Виж всички коментари за "Нормално ли е да кажеш на мъж, че имаш интерес към него или...".

Още истории от "Споделено"

"Той е плейбой и проявява (или демонстрира) интерес към мен само в нетрезво състояние."

Обикновена история

Здравейте! Пише ви една представителка на племето на срамежливите, събрах смелост

Какво иска повече от мене?

Какво иска повече от мене?

Здравейте!Бих желала да получа съвет от читателите на Розали, защото съм сигурна,...

Втори шанс или грешка

Втори шанс или грешка

Здравейте на всички, изпаднала съм в задънена улица и имам чувството, че никога...