Нормално ли е да кажеш на мъж, че имаш интерес към него или...

От 21 коментара0/5

Историята на един голяма грешка
Историята на един голяма грешка

Здравейте, ето ви историята на един голяма грешка. На 36 години съм изглеждам доста добре, с ужасно несполучлив брак. Със съпруга ми делим съжителство на съквартиранти от години и всеки си има своя живот.

Никога не съм търсила му търсила заместник не вярвам, че и да си намеря по друг на негово място ще е по различен,  обичам да си намирам някой, забавлявам се известно време с него и после кой от където е. Досега винаги е работело, не искам и не правя проблеми това е моето мото.

Ужасно силен характер съм винаги съм постигала сама това което искам, мразя лигавщините и безсмисленото хленчене, но се отплеснах, сега по същество.

Тази година се върнах да завърша висшето си образование и даже записах и още едно успоредно, за да не ми е скучно: ) и там срещнах един страхотен мъж, който ми беше преподавател, с година  по млад.

Постарах се доста да го заговарям, пробвах всичките видове флиртове, за което може да сетите и знаете, по всичко личеше, че има интерес. Оставаше след лекции да си говорим, обръщаше ми внимание, определено всичко говореше, „да интересувам се“.

Е да, да ама не, оказва се, че човека в момента който ми предложих да се видим и опознаем извън университета изчезна яко дим.

Каза ми да не се излагам и избяга като уплашена госпожица или по скоро като девственица весталка.

Е мили дами и господа къде сбърках?

Според мен, в двадесет и първи век е съвсем нормално да кажеш на мъж, че имаш интерес към него или..... Интересно ми е какво мислите?

21 коментарaДобави коментар »

Flufur

От Flufur09.07.2013, 02:00 ч.

Явно подвеждаща ситуация не се коркай... Но по принцип си е истина че истинския мъж който се интересува от теб сам ще направи стъпка към това. Този който ще го натиснеш да я направи не е надежден... а имам чувството че...

Виж всички коментари за "Нормално ли е да кажеш на мъж, че имаш интерес към него или...".

Още истории от "Споделено"

"Само на хартия ми е брат..."

Жестокият ми брат

Аз съм Д. от хубав български град. Имам най-прекрасното детенце на света, мъж.

Нормално ли е това?

Нормално ли е това?

Здравейте..след толкова прочетени истории реших и аз да публикувам моята.Всичко...

Къде е истината???

Къде е истината???

От доста време си задавам един въпрос. Кое е по добро - сигурност, спокойствие и...