Обичам го, но той е беден...

От 167 коментара0/5

Обичам го, но той е беден...
Обичам го, но той е беден... © Сн.: iStock.com

Здравейте приятели. Момиче на 23 години съм и бих искала да споделя своята история с вас, надявам се да ми дадете някакви съвети относно това какво да правя.

Влюбена съм в едно много добро момче с искрена и чиста душа, но проблема е, че няма пари и не разполага със значителни финансови средства за да ни осигури добър живот ако един ден решим да създадем семейство.

Знам, че парите не са всичко и че любовта е важна, но все пак това някак си ми тежи. Той не е мързелив и работи усърдно, но просто парите не му достигат, а виждам, че се старае да ми угоди по всякакъв начин на капризите.

Затова дайте ми съвет как да постъпя?

Аз в момента уча и нямам постоянна работа. Дали да се оставя на течението и да продължа да се виждам с него знаейки, че ме очаква труден живот или да го зарежа и да му разбия сърцето като му кажа, че е беден и не можем да бъдем заедно?

167 коментарaДобави коментар »

Viksss

От Viksss26.11.2016, 06:40 ч.

Я,Чичка Пичка пак търси да го клатят жените хах,ае сбръч скивах те и в другия сайт Сподели,и там те правят на пастет бе,сори ама ти си педераса,забрай ли че си женски роб бе пръдльо,и стига си се излагал с тоя Тръмп,той...

Виж всички коментари за "Обичам го, но той е беден...".

Още истории от "Споделено"

Как да бъда щастлива така?

Как да бъда щастлива така?

Разведох се мъжа ми преди 2 години. От тогава живея с приятел, свободен на моята...

Не правете като мен , много е тежко , когато искаш любов ,живееш с някой неодушевен предмет , с съквартирант , с човек с когото делиш леглото , храната си , дните ,часовете   , а не желаеш и не обичаш , не го правете , не умирайте , като мен !!!!

Искам да съм щастлива, искам да обичам !!!

Моля ви пишете ми single майки , които сте разведени , разделени , с дете и с втори мъж !!!!

Той дали ме обича?

Той дали ме обича?

Здравейте, мили читателки!Искам да споделя своя проблем с вас и да получа...