Ох, жени, искам да съм КУЧКА!

От 74 коментара0/5

Искам да съм КУЧКА!
Искам да съм КУЧКА!

Да. Искам да съм и аз от тази порода ...дето изневеряват , без да се замислят, мамят мъжете си, спят спокойно и продължават напред ...

И мога, защото хващам погледите на мъжете т.е хубава съм, после: чаровна, ЗАБАВНА/нещо, което е в ЛИПСА на изневеряващите КУЧКИ/, о... и умна и начетена съответно, артистична, стилна, добра майка, грижовна съпруга, перфектна домакиня..., с добра заплата, на постоянна работа ...

Ето, колкото и да е нескромно -Аз СЪМ ИДЕАЛНАТА съпруга!Това твърдение може да бъде потвърдено от всички близки приятели /женените съпрузи ,често са дразнели половинките си като са ме давали за пример/, ПОТВЪРЖДАВА го и моя съпруг, КОЙТО  НАГЛО  ИЗНЕВЕРИ НА ИДЕАЛНАТА си ЖЕНА...

Ето защо ВЕЧЕ искам да стана кучка и да му изневерявам ,ОБАЧЕ  се оказа,че нямам  необходимите КАЧЕСТВА :

- не мога да МАМЯ/ЛЪЖА и не защото ме е страх,напротив безразсъдно смела съм, но нещо не ми е наред ПОЧТЕНОСТТА ми е в излишък.

-не мога и да флиртувам като кучките,направо се оказах голяма некадърница във ФЛИРТА.

Сега ще ви разкажа и предисторията на ИСТОРИЯТА ,ще вмъкна и ПОУКИ за тези,които искат да се поучат от живота.

В началото: АЗ-млада ,чаровна и по-различна /понеже не може да флиртува ,тогава това беше по-различно т.е ''+''/: т.е. непринудена и директна. Освен това и  претенциозна''хубав,висок,с малък задник,възпитан,интелигантен ...ЗАМОЖНОСТ ,пари и елитно семейство не ме вълнуваха ,защото и тогава бях почтена и над материалните НЕЩА. Но имах и опит с мъжете-сменях ги претенциозно,без сериозна връзка.Никой не ме изостави,аз ги оставях,но ПОЧТЕНО,без номера и измами,затова никой от изоставените не ме  е наричал с обидни думи и  така ... търсех идеал  ния  за мен  и вече бях решила,че вървя към ''стара мома''/ха-ха... на 22г./ ...и се запознах  с един от красавците на ГРАДА,отговарящ на описаните ми по-горе качества + момчешки чар и сръчни ръце-КЪСМЕТ!

ПОУКА1:Момичета не се омъжвайте за ГРАДСКИЯ КРАСАВЕЦ!

Но аз се омъжих.На всичкото отгоре се оказа и истински

СКОРПИОН/зодията/.Прикрит,потаен,а аз в своята наивна почтеност допуснах да бъда заблуждавана от момчешкия му чар- 22години!

ПОУКА2:Мъжете с хубави тела,малки задници не винаги са добри в СЕКСА!

Разбрах ,че не ми допада секса с моя красавец още преди да се омъжа за него/все пак имах достатъчно добър опит и така трябва/,но си казах ,че това не е толкова важно .Какво като мъжът ти е от разглезените ЕГОИСТИЧНИ любовници,които задоволяват предимно своите потребност и не мислят за жената.ТАКИВА са красавците ,РАЗГЛЕЗЕНИ  от нас жените.На тях не им се е налагало даже и да се замислят как да свалят и задоволяват ,защото са преследвани и сваляни от жените,та за това повечето са такива,е сигурно и в тази категория има изключения.

И така аз си живеех с моя красавец , не ме дразнеше ,както ме дразнеха другите мъже,които изостваавях на младени,това беше много важно за мен,че понасях егоистичия му секс, вечната му безработица и безпаричие.

Въпреки всичко живеех спокойна ,защото се чувствах обичаниа и уважавана от него. До такава степен се чувствах спокойна ,че се отпусах и надебелях доста.А той милия не ми каза една лоша дума ,непрекъснато ми носеше вкусотийки и казваше,че изглеждам добре. Но аз си бях красива дебеланка...

ПОУКА-3:Жени,никога не се чувствайте СИГУРНИ, относно чувствата на мъжете си, каквото и да ви казват-Бъдете НАЩРЕК! Не се занемарявайте!

И така след 22-годишен брачен живот ,усещайки приближаващата старост моят мъж ,започна да си обезкосмява космите по цялото тяло,който бяха почнали да побеляват отдолу - нагоре,така,че косата на ГЛАВАТА за късмет остана да се чернее,но всички предатели от нея надолу бяха  системно премахвани. Веднага тези деяния ми дадоха сигнал ,че на хоризонта се е появила млада кучка . Хубавецът съответно отрече и се оправда с летните жеги,но вече не търсеше сексуален контакт с мен.

ПОУКА4: Не вярвайте на мъже,които когато са с вас не се заглеждат по другите жени/като моя/.
ПОУКА5:Почне ли да се обезкосмява, кипри и парфюмира мъж,който преди това не е правил това-Бий ТРЕВОГА!/това май всяка жена го усеща/.

"Знам какво направи миналото лято"заглавието на този филм отговаря на нашата семейна драма-без убийства за радост ,но с голямо предателство и непочтеност от страна на моя остаряваш хубавец.

ПОУКА6:Истина е ,че много можеш да разбереш ако от време на време правиш проверка на мобилния телефон на любимия си.

Цяло лято ме мами ,отрича или по-скоро нищо не казваше на директните ми питания относно подозренията ми в изневяра с по-млада от мен ,накрая два дни преди годишнината от сватбата ни  се прибра от "мъжко събиране''мъртво пиян и тогава нещо ме накара да му погледна мобилния телефон и се оказа,че мъжът ми ,за който се знаеше,че не може,не иска и не праща SMS  се моли на младата кучка за  среща.

А аз наивницата се готвех да му правя торта.

Напуснах го на другата сутрин,той нямаше как да отрече при наличието на тези SMS. Изчезнах като му казах повече да не ме търси. Синът ни 22годишен  тръгна с мен разочарован много от него. Оказа се,че момчето ми е знаело от две години за забежките на баща си,самият баща му се е хвалел по миналото лято ,пак в пиано състояние. И въпреки това той си продължил аферите,без срам от син,без съвест.
След два дни /от напускането ни/аз получих за пръв път SMS от него .Молеше ме да се върна. Както и да е ...Изневерих му и се върнах.
Забравих да спомена,че лятото докато ме мамеше ,аз отслабвах и си върнах добрата форма,и пак съм привлекателна и харесвана от мъжет...дори много .Имам предложения за връзки,мога и да не се крия и да си живеем вече така-отворен брак май беше,но неверният ми съпруг ,който засега ми е отново верен не иска да приеме ,че и аз мога да кръшкам.И изглежда ме познава добре ,защото когато му разказах как в яда си му сложих рога ...май не го прие насериозно. Ето пак колко почтена и открита съм.

Край на историята ни : Сега живеем така : той е по-внимателен ,аз пък му нямам вече вяра,синът ни му е писнало от нас,но се радва,че не се караме,под непрекъснато наблюдение е фаталния прелюбодец,а аз мечтая да съм кучка ,та да му го върна ,но не ставам ,знаете вече за моята пуста почтеност,обаче се правя...

ПОУКА7:Жени,мъжете са боклуци,но без тях не можем!Бъдете кучки и им го връщайте и заради мене- а аз ще си остана ПОЧТЕНА.

Но така ми е добре ,защото съм си АЗ!

74 коментарaДобави коментар »

trand

От trand09.10.2013, 14:40 ч.

Няма врьщане. Бой и ...не не се врьщат. А това че си почтена емного хубаво. Искрено съжалявам, че си изневерила и след това си се върнала. Това е голямо наказание за теб. Показва, че във вашето семейство не е останало нищо...

Виж всички коментари за "Ох, жени, искам да съм КУЧКА!".

Още истории от "Споделено"

Свободата!

Свободата!

Чета историите, чета коментарите и виждам хора, смачкани от ежедневието! Виждам...

На кого да помогна първо?

На кого да помогна първо?

Здравейте на всички, които ще прочетат този невероятен разказ. Попаднах в доста...

Омъжена, но нещастна...в любовта

Омъжена, но нещастна...в любовта

Здравейте, на всички читатели на този сайт! Ето и моята история! Имах дълга...