Обратите на живота

От 22 коментара0/5

Здравейте!
Аз съм от Габрово. Омъжих се на 19 години за момче по-голямо от мен с 6 години. Обичах го и бях щастлива родих му дете. Но за съжаление често му се случваше след работа да закъснява, а понякога се прибираше нощем, че даже и сутрин. Изплаках си очите 3 години мислех, че ми изневерява детето беше единствената ми утеха. Обожавах го. И все още.
Постепенно започнах да охладнявам към мъжа си. В същото време се сближих с един познат от детството ми. Говорихме си по телефона споделяхме си проблемите. По това време той беше много нежен и разбиращ. Така събрах смелост и напуснах мъжа си, който вече беше разбрал, че греши. И така напуснах хубавата си работа взех си детето и заминах за София. Там още първите дни попаднах в един ад. Оказа се, че е абсолютен алкохолик, криеше се от родителите си, забраняваше ми да говоря по въпроса, но въпреки това не смяташе, че има проблем. Започна да продава разни неща, продаде ми златото от бившия ми мъж.
Смесваше хапчета с алкохол и после не помнеше нищо. Започна да заспива по паркинги и паркове гонеха го от работа взимаха му книжката. Но преди да разбера, че нещата са толкова сериозни вече бях бременна.
Всеки ден имаше скандали и психически тормоз от негова страна и на родителите му. Беше ужасно. След време майка му осъзна, че не е била права и се извини. В крайна сметка им казах, че синът им има проблем, но те не ми вярваха, защото той им се кълнеше в децата си, че не е вярно има дете от предишен брак.
Накрая помолих родителите си да ми позволят да живея при тях и се прибрах в Габрово. Малкият ми син беше на 5 месеца. На 7 месеца се разбра че е болен от неизличима болест и няма да доживее 4годинки.
2 години не бях на себе си. Сега вече съм добре. Примирила съм се. Избягвам да мисля за деня в който ще се случи най-лошото. Той е много умен. На 3 годинки е, а вече играе на сложни игри на компютъра и знае азбуката.
Обичам децата си и съм щастлива с тях, но ме убива сивото ежедневие.
Това е. Сега след всичко това се чувствам по-сигурна в себе си и по-силна.
Пишете ми

22 коментарaДобави коментар »

Наско

От Наско13.12.2006

Дени ,Здравей !Моето заболяване е Шарко Мари Тут 2 .Аз съм 49 год. Проблемите започнаха при мен от 40 год възраст . Няколко години се лутах по пишмян доктори, и лечители. Диагнозата ми откриха в центъра по Генетика в София в...

Виж всички коментари за "Обратите на живота".

Още истории от "Споделено"

Брачни неволи

Брачни неволи

Тази история посвещавам на всички омъжени жени с нещастни и объркани...

Идея за изненада на любимия

Идея за изненада на любимия

Здравейте, Моля ви да ми дадете идея за изненада на любимия /имаме годишнина/, по...

Излъгана и наранена

Излъгана и наранена

Здравейте приятели! От една година чета това хубаво списание и искам да ви...