Какво да правя с нея?

От 16 коментара5/5

Здравейте!Дълго се двоумих дали да напиша и аз своята история,защото си мислех,че мога да се справя сама.Уви-не можах.

Става въпрос за следния случай/сигурна съм,че и на други е познат/:
На 26год.съм и имам приятел,с когото вече 2 год.живеем заедно. Разбираме се много добре, обичаме се, мислим и за деца. Дотук добре,но....винаги има едно\"но\"-има една жена, колежка по професия на мен и моя приятел, която постоянно си търси повод да звъни по телефона на приятеля ми, \"уж по работа\". Това се случва прекалено често,за да е случайност,а и винаги когато го види, играе ролята на \"супер отзивчивата приятелка\",винаги радостна да го види,а мен \"ще ме застреля с поглед\".
Лошото е, че аз, а и други хора покрай мен го виждат, само не и моя приятел-той смята, че аз съм прекалено ревнива, а тя е просто колежка. Не ме разбирайте погрешно, аз вярвам на човека до мен, но не вярвам на нея; просто усещам, че всячески се опитва да се докара за пред него като \"фаталната жена\", действа фино и обиграно,но не се отказва.
Не й обръщах внимание, затварях си очите, когато ден през ден се обаждаше \"все да пита нещо\", но напоследък започна да ми идва до гуша.
Говорих с приятеля си много внимателно,за да не изляза като някоя параноичка, той не й обръща внимание, но тя не се отказва лесно.
Опасни са такива жени; знам,че само това чака - да започнем да се караме заради нея - аз да изляза \"лошата\",а тя \"добрата\".

Моля ви,посъветвайте ме как е най-добре да постъпя!
Благодаря предварително!

16 коментарaДобави коментар »

Александрова

От Александрова18.09.2003

Позната ситуация- само дето при мен жените бяха две. А пък мъжът ми обича мен, така че имаше доста интересни сценки- вдигам телефона, затварят ми, искат да говорят с него, пък аз /инструктирана от него/ обяснявам, че го...

Виж всички коментари за "Какво да правя с нея?".

Още истории от "Споделено"

КАКВО ЛИ МИ Е ПЪК ?

КАКВО ЛИ МИ Е ПЪК ?

Здравейте! От известно време се зачитам в историите тук. Допада ми много духа,...

Парите са си пари

Парите са си пари

Здравейте приятели! Моята история е малко странна и ми е трудно да говоря за...

Любов... разделена... на две

Любов... разделена... на две

Здравейте, днес ще споделя с всички вас историята на моя живот!!! История,...