Писна ми от боклуци!

От 21 коментара5/5

Здравейте!

Пиша ви просто защото имам нужда някъде да изкажа болката си...някъде да кажа това че съм само на 21, а вече се нагледах на всякакви боклуци.

Още от малка се разочаровах от повечето мъже...обичах много, а не получавах нищо. Първата ми и голяма любов, които беше с 10 години по-голям от мен се уплаши да не си остане ерген и да не би малката сладурана да се уплаши и да му избяга и се ожени за първата мацка ,която му "пристана:("....жалко!пак пренебрегваме любовта!

След 3-4 години през, които минах през още едно адски силно разочарование попаднах на човек, който много обичах.бяхме заедно близо 3 години. Беше луда любов, но той не беше българин и това не изнасяше на много хора.

Борих се много се борих с всичко и всички...дори излязох на нож с родители, приятели...и накрая какво получих....хаааааа...нова изненада! Изневяра и след като поисках да се разделим-заплахи срещу мен. Няма да изпадам в подробности, защото наистина трябва да навлезем в един голям ФИЛМ...повярвайте ми наистина беше така.

За пръв път се страхувах за живота си, а и усетих разочарованието от това да си мислиш, че познаваш някои истински и в един момент да видиш съвсем друг ...боклук срещу себе си! и това което написах е само едно мааалко резюме на част от черната хроника...:)

Мъжа си е мъж всички са еднакви и заслужават да станат на луди, та затова и сега не си слагам никoй и нищо на сърцето. Не ми пука!а как ли ми беше да видя най-добрата си приятелка да се целува с гаджето ми уоууууууу...красоти!

Така че хора преценявайте много добре хората около вас и това кой може да ви е приятел и кой ви обича истински. Никога не приемайте всичко за чиста монета и си имайте едно наум!и въпреки всичко помнете, че всичко минава/но не мисля, че се забравя/...дори и най-лошите неща!само, че винаги горе главата иначе сме изгубени:)))

И въпреки всичко си оставам оптимист, защото от любов не се умира и винаги трябва да помним, че има хора, които са много по-нещастни от нас /за съжаление...но е така/.

Целувам ви.

21 коментарaДобави коментар »

Monika

От Monika25.03.2006

Ти иэглежда имаш доста голям опит с мъжете эа своите 21 години.Но явно не умееш да эадържиш и един от тях.Никога не си ли си эадавала въпроса эащо е така идали причината не е в тебе.Эащо теэи боклуци както ги наричаш ти...

Виж всички коментари за "Писна ми от боклуци!".

Още истории от "Споделено"

Не би ли трябвало мъжът да е активният?

Не би ли трябвало мъжът да е активният?

Здравейте, готини хора! Аз съм на 22години, малко по - голяма от момичето , което е...

Кога ще се измъкна от този ад?

Кога ще се измъкна от този ад?

Ето и моята история. Преди 5 години животът ми се преобърна. Преобърна го един ......

Защо има хора, които са прекалено големи скрънзи?

Защо има хора, които са прекалено големи скрънзи?

Извинявам се,че ви задавам такъв елементарен въпрос,но ако не съм се сблъсквал често с такива хора нямаше да ми прави впечатление и не бих ви безпокоил.