Как да постъпя?

От 31 коментара0/5

Здравейте,

Аз съм 34г. омъжена от 13г., жена. Имаме дъщеря на 11г.

Със съпруга ми работим заедно, имаме общи проблеми и общи цели /в работата/. Тръгнахме заедно от пълната нула, а сега сме добре/ материално/. Не зная как съумя той за тези години съвместно съжителство да ме отчужди от всичките ми приятели и близки. В крайна сметка се оказвам на напълно сама и няма с кого да споделя дори и най- малките трудности.

За него винаги съм била опора и отдушник, но що касае моите проблеми и страхове си ги преодолявам сама. Не веднъж съм плакала сама в тъмното, докато той блажено спи. Затова пиша на вас защото няма на кого да споделя за съжаление.

В началото на лятото при нас започна работа една жена на 28г. също семейна с дете. Умна, симпатяга, свикна с естеството на работата много бързо, въобще супер.

В момента, в който се появи тя на вратата нещо ме жегна- тя бе точно типа жени, по които си пада той, но в крайна сметка за мен бе по важно да намерим точния човек за работата.Не съм се съмнявала в намеренията му спрямо нея- просто колежка.

През изминалите месеци все повече обаче се убеждавам, че той изпитва някакво привличане към нея. Ежедневно търси контакта с нея, във всеки освободен момент особено, ако аз не съм там.

Прекъсват се разговори когато вляза в помещението, постоянно слушам какво е казала тя, или пък какво е казал той от нейна страна. Говорих с него, но смятам знаете каква беше реакцията, че съм си въобразявала и др.,но за мое най- голямо съжаление виждам и усещам друго. През много трудности сме преминали и все още преминаваме, но това ми идва в повече.

Вярно, че гъделичка мъжкото му самолюбие и всеки мъж би флиртувал с красива жена с удоволствие, но къде е моето място в тази ситуация. Омръзна ми все да съм разбиращата. Аз също искам да се чувствам желана. Не зная как да постъпя моля дайте ми съвет .

31 коментарaДобави коментар »

Мария-Каролина

От Мария-Каролина06.12.2006

Тя флиртува с мъжа ти, с такава жена не можеш да станеш приятелка. Дори и от тактически съображения - не го прави! Тя е твоя подчинена и ти си човекът, който трябва да удари с юмрук по масата, щом другият шеф /мъжът ти/ се...

Виж всички коментари за "Как да постъпя?".

Още истории от "Споделено"

Благодаря че го има-  Щастието!

Благодаря че го има- Щастието!

Аз написах Неочаквана любов. И прочетох силни думи против мен. Ще кажа че трябваше...

Моето вдъхновение

Моето вдъхновение

Не знам как стана, загледах се в очите му, на снимката блестяха неотразимо, и...

Простих, но на думи, със сърцето си НЕ?!?!

Простих, но на думи, със сърцето си НЕ?!?!

Здравейте скъпи приятели, радвам се че мога да споделям с вас.Историята ми е...