Правилно ли постъпих?

От 15 коментара1/5

Здравейте на всички!

Мина време от тогава, но все още се чудя правилно ли постъпих? Кое надделя у мен - силата или слабостта?

Бяха минали 4 год. от началото на брака ни (вече са 15), но имах проблеми със съпруга си - не се интересуваше от детето, не се прибираше с дни, пиеше, дори ме е удрял...

Започнах работа и там срещнах човека, който се държеше много добре с мен. Не беше семеен, нямаше приятелка. Не си позволявах да се влюбя, но...се случи. И той се влюби в мен. Чувствах се прекрасно с него. Продължавах да се опитвам да оправя семейните си взаимоотношения, но не се получаваше. Исках си семейството, а не откраднатата любов. Никога не съм мислела за развод.

След 3 години разбрах, че по този начин провалям другия. Той беше толкова влюбен в мен, че не виждаше другите жени. Никога не съм му давала надежда, че ще бъдем заедно, но явно се е надявал... Опитваше се да излиза с момичета, но ми споделяше, че всички сравнявал с мен.

Тогава реших да сложа край на нашата връзка. Тръгнах си ей така - изведнъж. След едно кафе му казах, че не искам повече да се виждаме, за да може да си оправи живота. Нормално беше да не иска да го приеме, но се съгласи.

След година се ожени за приятелката си преди мен, която се беше развела. Каза ми, че щом аз не съм до него - все му е едно коя е, но тази поне го познава. Това ми звучи малко абсурдно.

Не знам дали е щастлив в брака си. Иска ми се да е така. Казва ми , че още сънува мен. А това ме натъжава. Все пак има жена до себе си. Тя не заслужава това.

А ако питате какво стана с моето семейство - случи се някакво чудо. Преди 3 години съпругът ми явно се наигра и се кротна при нас. Сега пак от време на време се дъни, но по-рядко (веднъж годишно).

Вече мисля че имам нормално семейство или и двамата със съпруга ми пораснахме?
Според Вас правилно ли постъпих като се разделих с този човек?

Аз мисля че ДА. Той мисли, че НЕ. А Вие?

15 коментарaДобави коментар »

Mire

От Mire09.02.2007, 16:01 ч.

задала си риторичен въпроср кого залъгваш че знаеш правилният отговор за себе си?!

Виж всички коментари за "Правилно ли постъпих?".

Още истории от "Споделено"

Съжалявам ли го?

Съжалявам ли го?

20 години брачен живот, от които поне 15 в мислене кога   е настъпил моментът да...

Вечер ресторанти, веранди, рози и всичко което можете да си представите, секса беше невероятен, много луд като нас и много страстен истински.

Фатална грешка

Преди година и половина ми се случи и на мен и нещата продължават да са объркани... Съвсем случайно, при непредвидени обстоятелства се озовах във връзка с женен мъж.

Живота е една борба

Живота е една борба

Здравейте, Чета с интерес всички ваши истории. Харесва ми добронамереното...