Отново и отново

От 24 коментара1/5

Здравейте, многобройни читатели на това страхотно списание!

Редовно влизам в сайта с надежда да открия своя житейски път или решение на ежедневните проблеми,отговори на философските въпроси,които ни съпътстват през цялото ни битие.

В живота не всичко е само черно или само бяло. Живота е една цветова палитра от всички цветове от черният до белият. Понякога ни е трудно да различим даден цвят и рискуваме да попаднем в заблуда.

Друг пат съдбата ни поднася изненади и разбираме,че всичко,в което сме вярвали е било само един мираж,една илюзия. Това са обратите в живота,когато в даден момент от времето той се преобръща на 180 градуса. Неща,за които сме казвали "никога" се случват точно на нас в най-неподходящия момент.

Сигурна съм,че на всеки се е случвало да каже "никога" за нещо,а да му се случи и той да е безсилен да го промени поради обстоятелствата. Нали?Понякога се получава разминаване в понятията "какво трябва" и "какво искаме".

Е,на мен ми се случва прелом с моето"никога" за втори път.

Преди 4 години имах връзка с мъж,който в началото си имаше друга приятелка с която беше 7 години. Бяхме трима близо година:)))През тази една година аз се борих със себе си, борих се с желанието да бъда с него и с чувството на угризение и на непълноценност, които бушуваха в мен. Често изпадах в меланхолия.

Ставаше ми все по-трудно да бъда весела когато съм с него, защото, знаех, че след нашата среща той ще се прибере при нея. Леко, по леко аз охладнявах към него и дори се озлобих. Той усещаше какво става. Казах му,че вече нямам нерви нито търпение да търпя повече това безумно положение в което сме. Той започна да ми обяснява както и преди,че му е трудно да я остави,защото тя живее у тях и ако се разделят ще трябва да я изгони на улицата. Между тях нямало нищо и никога не е имало любов поне от негова страна. За това му вярвах,защото всичките му приятели познаваха мен и на всички празници той беше при мен.

В крайна сметка той се раздели с нея, защото се изплаши, че ме губи. Но вече беше твърде късно, аз бях изстинала към него. Следващите две години трябваше да бъдат много хубави,а за мен бяха само един навик и едно задължение към него.

Преди близо година събрах смелост и казах "Край ",който отдавна вече беше настъпил. Беше ми трудно. Трудно е човек да се откаже от навиците си. Тогава си казах,че повече "никога " няма да имам връзка с обвързан човек.
Лъжа.

24 коментарaДобави коментар »

Aleks

От Aleks10.04.2007, 11:27 ч.

На скоро попаднах на едно предаване и там чух това:"Ако един ден се събудим и разберем,чя досега сме живели един живот на чернова и друг е бил човека на когото трябва да казваме Обичам те!"Всеки има право да тарси...

Виж всички коментари за "Отново и отново".

Още истории от "Споделено"

Могат ли да отнемат детето ми?

Могат ли да отнемат детето ми?

На 30 г. съм. Бях щастлива 6 години и половина с моята голяма любов, но тъй като аз...

Има ли надежда?

Има ли надежда?

Здравейте, казвам се.... и съм мъж на 20 години. Преди долу-горе три години се...

Последният влак

Последният влак

Искам просто да споделя с вас...Неомъжена, бяла жена, но обвързана...с дете......