Твърде много ли прощавам?

От 36 коментара4/5

Здравейте, момичета и момчета! Моята история може да се стори на някого не особено сериозен проблем, но всеки има своята малка трагедия, нали?

Аз съм на 20 години и вече от почти 2 години съм с приятелят ми. От година и половина живеем заедно, забавляваме се, караме се понякога, пътуваме често, нормални неща в една връзка.

Аз го обичам безмерно много и не мога дори да повярвам,че е така. До момента не бях обичала никой,а за него бих направила абсолютно всичко на този свят. Сигурна съм в чувствата си, той също, дори сме обмисляли брак за в бъдеще.

Но от няколко месеца насам идилията ни започна да се разваля.Той ме унижава ПОСТОЯННО и то пред хора, винаги пред хора. Абсолютно безпричинно започва да ме обижда,удря и да ме гони от мястото където сме и то пред поне 2-ма души.

И това не е един път,почти всеки месец се случва вече. А и в къщи започна да ме удря от време на време,леки безобидни шамари, но ...все пак шамари. Познавам го от много време преди да сме заедно и никога не ебил такъв човек.Дори и до скоро не беше.

Дали това му поведение ще се задълбочи? Дали трябва да прощавам отново и отново в името на нашата връзка? Макар че страдам от държанието му и съм толкова обидена и наранена? Вече дори и не мога да плача.

Само понякога в банята,самичка,за да не понасям и унижението да ме чуе.

Моля ви,пишете ми,ще се радвам да прочета коментарите ви и ще ги оценя.

Благодаря ви!

36 коментарaДобави коментар »

Таня

От Таня13.06.2007, 13:40 ч.

Зарежи го този малоумник начаса! Това ако е мъж аз съм принцеса Стефани! Моят съпруг казва че да унижиш и удариш жена е най- немъжкото нещо което може да си представи. Ако е такъв бабаит, що не отиде да удря...

Виж всички коментари за "Твърде много ли прощавам?".

Още истории от "Споделено"

Пълна липса на култура!

Пълна липса на култура!

Здравейте!На много от вас подобна история може да се стори тривиална,но мен от...

След нощта винаги настъпва ден

След нощта винаги настъпва ден

Здравейте! Ще Ви разкажа накратко моята история, за да видите, че след лошото...

Защо мъжете наричат всички жени свои приятелки?

Защо мъжете наричат всички жени свои приятелки?

Здравейте! Искам и аз да споделя нещо с вас,читателите на,,Rozali,,.Имам приятел с...