Много съм чувствителна!!!

От 36 коментара0/5

Здравейте.

Много пъти съм говорила с близки приятели и семейството ми за моята чувствителност,но въпреки техните съвети вече години не мога да се променя. Знам, че за някой от вас ще се стори смешно, дори абсурдно, но осъзнавам че или имам някакъв психичен проблем или...и аз не знам.

Проблема е че съм ужасно чувствителна. Като дете прибирах всички бездомни животни изпречили се на пътя ми. Грижих се за още поне 10 пред блока. А ако видя някое което да страда сърцето ми се свива.

Натъжават ме всякакви неща. Пенсионери в магазина които си броят стотинките. Всякакви несправедливости и нещастия аз ги изживявам. Очите ми се насълзяват от най малкото. А да не говорим за любовните преживявания.

Обичам много силно. Отдавам се изцяло на човек до мен и разделите и предателствата ги преживявам ужасно болезнено. С мъжът когото обичам вече не сме заедно, но аз още не мога да го преодолея. Мога да плача денонощно.

Когато загубя любим човек за мен, сякаш изгубвам всякакъв смисъл в живота ми, а иначе когато съм щастлива, аз летя... Просто съм на двете крайности. Но за съжаление много по често ми се случва да страдам. И аз се затварям в болка, която не мога да преодолея с месеци.

Мога само да плача и да си спомням разни неща от миналото. Понякога имам чувство че мога да умра от болка.... Моля ви ако някой се чувства като мен ,нека ми пише. Имам чувството че съм някаква си луда,която никой не разбира.Знам че не е нормално да изживявам толкова много всичко,но колкото и да се опитвам, не мога да се променя. Ако продължавам така,имам чувството че ще се унищожа...
Ако някой може да ми даде съвет как да повлияя на психиката си,ще му бъда много благодарна.

Благодаря ви за отделеното време.

36 коментарaДобави коментар »

Хриси

От Хриси04.10.2010, 09:53 ч.

Здравейте и от мен казвам се Хриси и мн щте се радвам да се запознаем прочетох написаното от вас и разбрах че не сам сама аз като вас сам мн мн чуяствителна и сам мн обаркана защтото незнам какво да правя моля някой ако...

Виж всички коментари за "Много съм чувствителна!!!".

Още истории от "Споделено"

Правилният избор

Правилният избор

Всичко започна преди две години. Аз бях млада и неопитна. Тъкмо бях скъсала с...

Кофти тръпка

Кофти тръпка

За да започна отнякъде трябва да кажа, че бях отличен ученик и доста примерен, но...

Да продължавам да чакам той да се реши ли?

Да продължавам да чакам той да се реши ли?

Има едно момче в моя живот с когото искам да съм, но той много ме обърква....