Много съм чувствителна!!!

От 36 коментара0/5

Здравейте.

Много пъти съм говорила с близки приятели и семейството ми за моята чувствителност,но въпреки техните съвети вече години не мога да се променя. Знам, че за някой от вас ще се стори смешно, дори абсурдно, но осъзнавам че или имам някакъв психичен проблем или...и аз не знам.

Проблема е че съм ужасно чувствителна. Като дете прибирах всички бездомни животни изпречили се на пътя ми. Грижих се за още поне 10 пред блока. А ако видя някое което да страда сърцето ми се свива.

Натъжават ме всякакви неща. Пенсионери в магазина които си броят стотинките. Всякакви несправедливости и нещастия аз ги изживявам. Очите ми се насълзяват от най малкото. А да не говорим за любовните преживявания.

Обичам много силно. Отдавам се изцяло на човек до мен и разделите и предателствата ги преживявам ужасно болезнено. С мъжът когото обичам вече не сме заедно, но аз още не мога да го преодолея. Мога да плача денонощно.

Когато загубя любим човек за мен, сякаш изгубвам всякакъв смисъл в живота ми, а иначе когато съм щастлива, аз летя... Просто съм на двете крайности. Но за съжаление много по често ми се случва да страдам. И аз се затварям в болка, която не мога да преодолея с месеци.

Мога само да плача и да си спомням разни неща от миналото. Понякога имам чувство че мога да умра от болка.... Моля ви ако някой се чувства като мен ,нека ми пише. Имам чувството че съм някаква си луда,която никой не разбира.Знам че не е нормално да изживявам толкова много всичко,но колкото и да се опитвам, не мога да се променя. Ако продължавам така,имам чувството че ще се унищожа...
Ако някой може да ми даде съвет как да повлияя на психиката си,ще му бъда много благодарна.

Благодаря ви за отделеното време.

36 коментарaДобави коментар »

Хриси

От Хриси04.10.2010, 09:53 ч.

Здравейте и от мен казвам се Хриси и мн щте се радвам да се запознаем прочетох написаното от вас и разбрах че не сам сама аз като вас сам мн мн чуяствителна и сам мн обаркана защтото незнам какво да правя моля някой ако...

Виж всички коментари за "Много съм чувствителна!!!".

Още истории от "Споделено"

Когато споделих всичко това прочетох в очите на приятелите си съжаление, съчувствие и неразбиране. Или аз съм шантава или цялото ни общество е такова.

Приоритетите на младите момчета и момичета

Аз съм момиче на 23г., но често се представям за 19-20 годишна. Номерът ми минава. Просто се страхувам от годините, от напредването им. Осъзнах това, когато станах на 20.

Като миналия път

Като миналия път

Понеделник... Кога дойде?!... Нямам никакъв спомен от неделята.... Май я проспах?...Пак...

Възможно ли е щастието след 20г и повече брак?

Възможно ли е щастието след 20г и повече брак?

Търсих форум по темата,която ме вълнува, но не намерих такъв.Явно няма много хора...