Никой не знае колко съм слаба, само той!

От 22 коментара3/5

Никой незнае истината за мен тя та дори и аз не я знаех допреди шест месеца. Винаги съм била силна жена от онези който винаги оцеляват, на 18 ме изнасилиха нямаше кой знае какви психически последствия но след три месеца и половина разбрах, че съм бременна с цветна бременност направих аборт, исках да съм самостоятелна въпреки, че родителите ми имат фирма и искаха да работя при тях, но аз заминах за чужбина с една моя много добра приятелка, там вместо да работим в кафене тя ме нареди и се наложи да проституирам ако искам да живея и от там избягах, прибрах се при родителите ми кандидатствах и ме приеха, работих като луда /и още съм така/ и все се усмихвах и казвах, че и ще има слънце и на нашата улица имах няколко тежки връзки някои ме зарязаха някои аз зарязах но нямаше тежки, последва запознанство с много красив мъж, съжителство, годеж с всичките там глупости той така искаше след 2 месеца точно месец преди сватбата разбрах ,че е алкохолик и се разделихме.

Почти всичките ми приятели са мъже, виждала съм и съм ги слушала достатъчно дълго време, за да не вярвам, че има такова животно верен мъж.

И точно тогава го срещнах моя съпруг различен !!! преживял тежки изневери на дългогодишната си приятелка, атрактивен мъж любвеобилен в началото всичко беше на майтап, а и мен ми беше жал за него беше някак си смачкан психически, изгубен.

Постепенно започнахме да живеем заедно, запозна ме със своите приятели, които нямаха нищо общо с моите, прекарвахме си добре даже чудесно, но фирмата в която работи го изпрати в Испания за 8 месеца. В деня които замина разбрах колко го обичам и така минаха четири години той се разкъсваше между България и Испания, в нито един момент не спряхме да се чуваме, да си пишем е имахме общо жилище тук, но той много ми липсваше, а аз работих запознавах се с нови хора претърпях няколко кражби, тежка катастрофа, измама отново от добри приятели с хиляди левове, но не спирам да вярвам, че има и добри хора на този свят, а той си пътуваше и ме убеждаваше колко ме обича.

Правихме планове за общ бизнес, който в момента е факт и преди осем месеца той ми предложи брак, сватбата беше след по малко от месец и той замина на втория ден след нея и ме остави да се трудя в новосъздадената ни фирма, но в България се живее трудно и нямаше как да сме сигурни, че всичко ще потръгне и затова той продължи да работи и в другата фирма.

Прибра се месец след сватбата беше чудесно бяхме щастливи, докато един прекрасен ден може би третия след като се върна нещо ме побутна да му погледна испанската карта и си я сложих в тел. /тук четат предимно жени така, че няма защо да се обяснявам защо съм го направила просто имах предчувствие/ Никога през целия ми живот не съм и предполагала, че мога да припадна като прочета едно изречение само едно, първото съобщение което прочетох тоест само първото изречение беше "Снощи секса беше страхотен и ....." както и да е пооправих се виках, крещях то било случайно та на пиано та не я познавал и така нататък и аз се позамислих и реших, че няма за какво толкова да се притеснявам, простих му, но естествено незабравих и станах като един детектив.

След около 3 месец от тази случка реших да събера смелост и да погледна дали и в другата му карта няма такива интересни съобщения и какво си мислихте, че открих цели 78 направо хронологията на тяхната връзка една любов един секс едни ревности и от него и то нея.

Взех колата и забягнах в неизвестна посока дори и за мен пристигна в София и отидох при една приятелка почти нямах спомен от последните 10 часа, тя ми даде някакви хапчета и съм спала цял ден, а той горкичкия ме търсил.

Няма да ви занимавам излишно с подробности но след дълги разговори и преговори доказателства, че съобщенията са преди да се оженим и всичко е свършило аз се прибрах при него, и така вече четири месеца се правя, че нищо ми няма пред приятелките ми, пред род родителите ми, изобщо пред всички само той знае, че вечер не спя вече четири месеца, че докато правим любов плача, че получавам кризи и пия успокоителни, че ми казаха че съм бременна и на другия ден направих спонтанен аборт преди да сме успели да споделим с някой и пак бях на хапчета, но никой дори най-близките ми хора не знаят.

Срам ме е, проживях толкова много и успявах да стана, винаги съм си мислила, че съм силна натура, а сега съм бледа сянка на себе си но само във къщи си позволявам да съм слаба.... и само той знае ... как да се справя с това искам да продължа напред искам пак да живея искам пак да се усмихвам и да мечтая и да го обичам както го обичах преди, преди да ме накара да разбера колко слаба съм всъщност.......

22 коментарaДобави коментар »

shikova81

От shikova8128.07.2007, 02:36 ч.

Не ставай роб на миналото си! Не се подценявай, и не си мисли, че си слаба, и не се оставяй да те мачкат! щом си минала през толкова мн. неща си силна жена! Преди всичко трябва да обичаш себе си! Ако обичаш съпруга си дай my...

Виж всички коментари за "Никой не знае колко съм слаба, само той!".

Още истории от "Споделено"

Това краят на брака ли е?

Това краят на брака ли е?

Сключих брак преди 20 години на 26год.възраст,  а жена ми е с седем години по малка...

Откакто той е с мен...станал моногамен?!?!?

Откакто той е с мен...станал моногамен?!?!?

Здравейте, приятели! Чета с интерес историите и коментарите тук... И днес реших...

Никога не се предавай!

Никога не се предавай!

Здравейте!Казвам се Калина   от град Варна на 16 години. Живея относително...