Къде отиде силния мъж?

От 94 коментара1/5

Преди повече от месец започнах връзка с едно момче. Запознахме се съвсем случайно и между нас пламна искрата.И двамата искахме по-стабилна връзка и отношения. Всичко беше наред, забавлявахме се и се наслаждавахме на всеки миг заедно.

НО на втората седмица ми започнаха сцени на ревност.Само защото съм вървяла с моята приятелка и съпругът и ме бе прегърнал,защото се радваше да ме види.Аз разбира се запознах моя приятел с тях, а и с цялата си компания.Но само заради една прегръдка то бяха приказки,то беше чудо.На третата седмица той ме запозна с брат си и жена му-имаха юбилей от сватбата и си прекарахме добре.

На следващия ден с него бяхме в домът му само двамата.Започнахме да пристъпваме към по-интимната част/все още не бяхме стигали до този етап на връзката/и в един момент той спря, каза че не може да го направи.

Стана студен,започна да се държи отвратително и четири дни по-късно се разделихме. Обвини ме,че съм го мамила през цялото време с друг-а,това не бе така.Но той не пожела да ми повярва,продължи да ме обвинява,че съм го мамила и т.н.

Не ме заболя от това, че нещата между нас приключиха. Заболя ме от това, че ме обвини в нещо което никога не съм правила. А, аз наистина го харесвах. В момента е сам и твърди, че иска да бъде сам. А, е мъж на години и се предполага на акъл да е зрял!?!

Питам ви мили момичета, какво става с тези мъже? Къде отиде силния мъж? Имам чувството, че мъжете са станали толкова слабохарактерни! А, може би все още не съм попаднала на подходящия!?!

Но да си призная честно все още си мисля за него,е нормално е раната е прясна!:-)
Ако някой от вас е преживял нещо подобно или е била в такава ситуация-пишете.

Искам да знам какъв е вашия коментар.Предварително ви благодаря!

94 коментарaДобави коментар »

Ружа

От Ружа03.09.2007, 11:32 ч.

Ами, не, не е слаб. Просто е различен и неподходящ за теб :-) Търси подходящия и не се оставяй толкова лесно да те заведат при семейството. Опознай човека преди това, защото семейството се натоварва с очаквания, на които...

Виж всички коментари за "Къде отиде силния мъж?".

Още истории от "Споделено"

Колебая се какво да избера

Колебая се какво да избера

  Имам отчаяна нужда от съвет или по – скоро от споделен опит.Жена на 34 год....

Съпругата и любовницата

Съпругата и любовницата

Здравейте,драги читатели и читателки на това страхотно списание "Розали "!Аз...

Връзка с вдовец

Връзка с вдовец

Здравейте . . .Искам да разкажа и аз моята последна история... Казвам последна,...