Страхувам се, дали няма да направя същата грешка втори път

От 49 коментара3/5

Здравейте,искам да споделя това,което се случва с мен.  

От известно време имам връзка с моята първа ученическа любов.  Тогава бяхме малки,бяхме влюбени но никой от двамата не направи крачка към нещо по-сериозно.  Пътищата ни се разделиха,всеки пое нанякъде и години наред не бяхме се срещали.

Междувременно аз се омъжих млада, родих едно дете, което вече е тинейджър.  Той също е женен-първият път за кратко време, защото осъзнал,че не това е жената на живота му.

Срещнал е втората си съпруга, която е безумно влюбена в него и му ражда детето, за което е мечтал.  И така допреди няколко месеца всеки си върви по пътя и ето че неочаквано се срещаме след толкова години.  Не мога да кажа, че чувствата ми са същите както тогава, отначало исках да разбера какво би било да съм на среща с човека, в когото бях толкова влюбена.  

Всичко беше като на шега-за мен.  Но в последствие разбрах,че за него нещата не са стояли така.  През всичките тези години той не е преставал да мисли за мен,макар че не направи опит да ме открие, да разбере как съм.  Сега сме заедно,той ме обича страшно много,грижи се идеално за мен и детето ми.  Но все още е женен.

Говорили сме да заживеем заедно,съпругата му знае,че нещата между тях са приключили но с детето ще е по-трудно.  Искам да му дам време,защото знам когато се разведох аз колко време отне на сина ми да свикне с мисълта.  И така,почти живеем заедно,със сина ми се разбират чудесно,но аз не съм спокойна.  Неодобрението на близките ми ме тормози.  Мен също-все пак още е женен.  На няколко пъти споменах за раздяла,но това го съсипва,иска да е до мен и да се грижи за мен и детето ми.

И ето в един прекрасен ден разбирам,че съм бременна-ужас!А сега какво? Той много иска това дете,но аз ще се поболея от притеснение.  Въобще не беше момента да мисля и за това.  Говорихме много,той е съгласен да направи каквото реша аз-сигурна съм,че ще е идеален баща,че ще се грижи много добре за нас.  

Та той прие сина ми като свое дете.  Той получи повече обич от него,отколкото от родния си баща.  НО се страхувам.  Не мога да нося неговото дете,докато не приключи развода му.  Все още имам време да реша,но се страхувам,не мога да понеса неодобрението от близките си-че е женен,развеждан и т. н.  Веднъж не ги послушах и действах на своя глава-е,сбърках,човек не е безгрешен.  Но дали няма да направя същата грешка втори път...  Е, все пак и аз съм разведена и той ме прие.

Но защо на мен ми е толкова трудно!Дано не съм ви отегчила и ако искате, пишете ми.  Ще се радвам да чуя мненията ви.  Поздрави на всички.

49 коментарaДобави коментар »

Пеперони

От Пеперони15.07.2008, 13:00 ч.

И още нещо да добавя-мъже които поставят собственото си щастие пред спокойствието на децата си обикновено не са добри бащи...не виждам след като това дете е толкова оби4ано и желано вместо да си стои при него той е...

Виж всички коментари за "Страхувам се, дали няма да направя същата грешка втори път".

Още истории от "Споделено"

Толкова ли е трудно да си щастлив?

Толкова ли е трудно да си щастлив?

...Не знам къде се скриха стиховете ми. Дали мъката ги заличи? Защо ме буди...

Пие, бие и зарязва

Пие, бие и зарязва

Много се радвам, че тук пишат толкова много самотни и нещастни момичета. Една я...

Защо не мога да намеря мъж, който да ме командва?

Защо не мога да намеря мъж, който да ме командва?

Здравейте на всички, които четат този сайт! Аз го чета редовно и съм пращала два...