Апел към хората ходещи по гадатели!!!

От 155 коментара0/5

Случайно попаднах при този ходжа Адем и горчиво съжалявам. Научил е няколко трика и абсолютно на всички хора прави едно и също.  Трябва да донесеш светена вода, дрехи на цялото семейство, лукчета, захар и шоколадови бонбони върху всичко това говори на турски и духва 3 пъти....  защото се смята за Господ и дъхът му е свещен след,  което трябва периодически да го посещаваш и прави едно и също.

Обаче при теб всичко се обръща с главата надолу,  разболяхме се,  изпокарахме се и останахме без работа.

За работата го питахме може ли нещо да помогне,  а той отсече,  че нищо не може да направи.

Моя близка също попаднала при него,  на следващият ден мъжът и се счупи крака, синът и катастрофира и също се изпокараха в тях.

Обаче тя му е потърсила сметка и той я изгонил като отсякъл,  че не бил всесилен,  хората, които чакат отвън са стари болни и на една пенсия, а Ходжа Адем дебел, разплут и малограмотен. Езикът му е отвратителен ако не е по негово псува и освен израза педераст не се чува нищо друго.

Издаде книга,  от любопитство се поинтересувахме в родното му село Ръжево Конаре и се оказа, че е пълна измислица в рода му са имали една баба, която е била знахарка и няма нищо наследено по родов път.

Таксата му е малка и хората затова се лъжат,  но на ден приема по 60 човека на касовият си апарат в София не чука повече от 5 човека, а в Ръжево Конаре няма касов апарат.  Той на седмица взима чисти 8000,00 затова и от 1 месец на гърба на
изтормозените хорица кара чисто нова пасат струваща 85000,00 лева не плаща данъци, няма трудов договор, нито осигуровки затова сега подлежи на сериозна проверка от потребителите защото плаща с пари не изкарани с труд,  а от лъжи и измами.

Вие си направете извод това наше наблюдение е направено от наблюдение от една година и всички факти са предадени където трябва поне вие не си давате парите и някой като този мошеник да ви обърка живота .............

155 коментарaДобави коментар »

Хриси

От Хриси22.08.2012, 18:10 ч.

Ето ви е-майл на добра и коректна гледачка: loveismagic@abv.bg Отговаря на най-важните за теб въпроси и то само срещу скромната сума от 10лева!!!

Виж всички коментари за "Апел към хората ходещи по гадатели!!!".

Още истории от "Споделено"

Никога не се предавай!

Никога не се предавай!

Здравейте!Казвам се Калина   от град Варна на 16 години. Живея относително...

"Някои се опитват да обикнат, за да не се чувстват самотни, също както плахите хора пеят в тъмнината, за да не се боят."

Объркана

Здравейте, скъпи читатели на Розали! Предварително благодаря и...

Не знам какво да правя...

Не знам какво да правя...

Здравейте момичета :) Ами няма да ви разказвам цялата история, но горе долу става...