Дали все още ме обича?

От 11 коментара5/5

Ето и моята история. Приеха ме студентка в друг град така срещнах и сегашната си любов.

В началото всичко беше просто прелестно като в приказка. Тогава живеех на квартира и само след два месеца от нашата връзка той ме помоли да се съберем тоест аз да отида да живея в неговия апартамент.

И така събрахме се и вече изминаха шест месеца. Изведнъж обаче всичко се промени. Аз го обичам все така силно дори още повече от преди, но неговото отношение рязко се промени.

Всичко започна с това, че не желаеше да правим любов когато исках и аз казваше ми, че е изморен, след това изобщо никакво внимание нито целувки нито прегръдки.

Просто стана студен, молих му се хиляди пъти да престане да се държи по този начин, но само обещава и нищо. Много съм объркана не знам какво да правя казва че ме обича постоянно сме заедно не мисля, че ми изневерява, но не съм 100% сигурна в това.

Моля ви посъветвайте ме, как да постъпя, искам да съм с него, но как да го накарам да спре с това държание. Знам че и той ме обича, но просто не зная какво му стана. Помогнете!!!

11 коментарaДобави коментар »

Studentkata

От Studentkata31.10.2008, 16:17 ч.

благодаря ти точно това мисля да направял ще си живея живота защото наистина сега му е времето. все някога ще намеря подходящия много ти благодаря и на всички които ме посъвтвахте.

Виж всички коментари за "Дали все още ме обича?".

Още истории от "Споделено"

Изследвания за граждански брак

Изследвания за граждански брак

Здравейте !Аз съм на 18г. от град Варна.Реших да пиша в този сайт ,защото тук влизат...

КОЛКО ЖАЛКО...

КОЛКО ЖАЛКО...

Няма да се оплаквам момичета, факт е че незнам какво искаме, факт е че страдаме, а...

Хронология

Хронология

Дните минават бавно (особено работните, броените дни до заплата са цяла вечност),...