Какво да правя?

От 99 коментара1/5

Здравейте!!! На всички желая една хубава и щастлива 2009 година!!!

Пиша за втори път моята история и се надявам да бъде публикувана,защото се нуждая от съвет и помощ.

Ще се постарая да бъда кратка,въпреки,че всичко е толкова дълго и аз не успявам да съзря края.

Разведена съм с две големи момичета на 19 и 17. Приятелят ми, с когото живея също е разведен. Познаваме се от 8 години, но живеем от 3. Всичко беше толкова хубаво, че дори ме беше страх да си помисля, че това се случва с мен, че съм щастлива. Струваше ми се, че съм в приказка, но всяка приказка има своя край.

Приятелят ми също е разведен и има дъщеря, колкото моята, на 19. Никога не съм имала нищо против нея, идваше у дома, както съм се отнасяла с моите, така съм се старала да съм и с нея.

Зная,че никога няма и не мога да съм и майка, не съм и искала.Тя има своята истинска. Но...всичко тръгна от един юлски ден. Баща и имаше имен ден, на който тя бе поканена официално. Всички дойдоха,а неговата дъщеря дори не се обади да го поздрави. Плачеше му се. Това страшно много го натъжи, но...преглътна.

Тя била заета, гледала брат си, защото мама била на гости у приятелка. На другия ден аз се обадих и и казах колко грозно постъпи с баща си. И...станах най-лошата и най-черната. Започнаха търкания.

Дъщеря му не можела да понася мен и децата ми, но ни търпяла само заради него. Започнах да излизам, когато тя идва у дома при баща си, защото бях неприятна. Моите момичета също спряха да говорят с нея. Тя е малко надменна и с доста голямо самочувствие, а те това не го понасят.

Поисках да се разделим с моя приятел, но той дори и не иска да чуе .Обичам го и много ще ми е мъчно от такава раздяла,но по-добре да сме разделени, отколкото да задълбаваме нещата.

На Коледа майка му ни покани у тях. Когато отидох, дъщеря му бе там. Аз си тръгнах, децата ми също. Нали не сме приятни, как да седнем на една маса. Вече съм съвсем черна. Питам се какъв е смисълът с него да сме заедно, като той трябва да е разделен на две?

Вече и бившата му жена се бърка у дома. Защо дъщеря ми си е купила телефон, защо сме си купили това и онова...?

Всичко е толкова изнервящо и напрегнато. Имам чувството,че ще се пръсна вече от нерви.А всичко беше толкова хубаво.
Моля за вашия съвет и помощ. Да се разделим или не? Какво да направя?

Забравих да напиша нещо важно. Дъщеря му иска да ми се извини. Едно извинявай би ли накарало някой да уважава друг. Та тя не може да ни понася, търпи ни заради баща си.

Посъветвайте ме как да постъпя. Обичам го и то много,дори си мисля, че няма да мога да живея без него.Но и така не става.Не ми се иска да го гледам как се измъчва.А и аз не искам да съм кълбо от нерви.

Много ще съм Ви благодарна за съветите,за критиките и за всичко,което ще ми напишете!Благодаря!!!

99 коментарaДобави коментар »

Geri

От Geri26.01.2009, 03:55 ч.

jorata sa go kazali,vseki si go boli za svoeto.i kakto toi priema tvoite,taka ti triabva da priemaw negovoto,i da praviw kompromisi,zawtoto si wema na vazrast a tia e mlada i ne razbira.ne si struva da zagubiw krasiva lubov zaradi kapriz glupavo e ......

Виж всички коментари за "Какво да правя?".

Още истории от "Споделено"

Вие как мислите. Вашите мъже как се отнасят към алкохола.

Мъжете и алкохола

Имам едни терзания от известно време насам. С приятеля ми живеем вече 2 години и половина заедно

Сестра ми

Сестра ми

Имам 16 годишна сестра, която от малка беше своенравна и разглезена. Чувства се...

Човек не бива да се предава, трябва да се бори!!!

Човек не бива да се предава, трябва да се бори!!!

Отдавна чета историите в сайта и все се каня да споделя моята история.И така аз...