Какво трябва да направя с живота си?

От 21 коментара1/5

Здравейте.
Искам да споделя с вас какво ме мъчи. На 21 съм, имам връзка от 3 години, уча в университет. Всичко е нормално. Но напоследък се въртят разни мисли в главата ми дали връзката ми е това, което наистина искам.

С моя приятел сме много импулсивни и избухливи - само за последните 6 месеца се разделяхме 3 пъти. Истината е, че той постоянно има някакви изисквания към мен, които аз трябва да спазвам, изнервя се от някакви глупости, аз в повечето случаи си правя каквото искам и в последствие той побеснява, от там идват и проблемите ни. Чувствам се в като казармата. Никога не е доволен от това, което вижда.

Хем ме дърпа назад, хем не мога без него. Казвам си край и ето, че на следващия ден буквално му се моля да ми даде още един шанс. На моменти си мисля, че това моето е чист мазохизъм и просто съм извратена, не знам и аз. Но иначе се отнася мило с мен, купува ми от време на време подаръчета, глези си ме, но.. това не е начин да покажеш уважението си.

Дори сексът вече не се получава. Спим заедно веднъж в месеца (не живеем заедно, но преди това поне 2 пъти в седмицата правехме секс) и аз вече съм се отчаяла. Говорих с него - твърди, че нашите кавги му влияели така и нямал желание за секс. Аз не съм склонна да вярвам. Млад човек е..

Станах близка с един колега. Просто приятел е, много си приличаме по характер, една зодия сме, има куп неща, които ни свързват. Взех, че ги запознах двамата, просто защото моят любим ми правеше фасони какъв бил тоя мой колега. Е, харесаха се уж, всичко точно. Обаче аз от тогава станах още по-близка с колегата (в университета сме нон-стоп заедно, пием кафета/бирички,чуваме се по телефона почти всеки ден или в скайп си говорим, излизаме и в дните, когато не сме на лекции.. и то само двамата излизаме, което е странно)

Напоследък си говорим някакви глупости, уж само се занасяме, но усещам, че има нещо, има някакво привличане между нас. И съм страшно объркана.

Хем си обичам приятеля, хем с колегата ми се чувствам добре и то прекалено добре. Предполагам, че е временно. Ами, ако не е? Ако 3 години от живота ми си отидоха с погрешния човек, с моята пълна противоположност? И все пак аз се виждам негова жена. Което е странно.

Нещата не вървят, бутаме ги, а аз искам той пак да се бъде лудо влюбен в мен както в началото. Може би там ми е проблемът - търся тръпката. :(

Дайте ми съвет, моля ви. Вече не знам нито коя съм, нито какво трябва да направя с живота си.

Може би пък всичко е в главата ми.., не знам :(

21 коментарaДобави коментар »

Wiki

От Wiki21.04.2009, 02:27 ч.

Страх те от промяната ли? Защото мен ме е страх от промяната и вече 2 години живея по един и същи начин, ако имаш смелост избери това, което те прави по-щастлива.

Виж всички коментари за "Какво трябва да направя с живота си?".

Още истории от "Споделено"

Двама мъже, двама бащи

Двама мъже, двама бащи

Женена съм от дълги години. Мъжът ми ме обича, помага ми, приятел ми е, винаги мога...

Как да прогледнем религиозно,  политически,  научно

Как да прогледнем религиозно, политически, научно

Иска ми се да кажа нещо за човешкото разбиране за много неща в живота.

Наркоманията-рушаща хиляди съдби

Наркоманията-рушаща хиляди съдби

Ако някой има проблем с приятеля си ,който се друса нека ми пише,защото вече...