Нарече ме "боклук мръсен"

От 113 коментара1/5

Здравейте, аз съм едно младо момиче, което е доста разочаровано от любовните си връзки.

Сега сам на 19г, когато бях на 15г се запознах с едно момче(по-скоро мъж)той беше на 25г и се казваше Георги. Отначало като го видях на работното му място не ми направи впечатление пак и никога не бих си помислила, че може да се случи нещо между нас,т а аз си бях дете.

А и той нищо че беше 10г по-голям от мен се държеше като дете. След няколко седмици почнахме да ходим на кафе да излизаме заедно и вече можеше да се каже, че сме приятели.

Аз бях на седмото небе всичко беше прекрасно,така мина половин година. Бях на 16г когато забременях,и двамата бяхме много изплашени особено аз, просто трябваше да го махна нямаше как да кажа на родителите си и особено на майка си.

Така Георги ми записа час и ми даде пари за аборт, най-лошото беше, че той не дойде когато трябваше да махна детето, аз отидох с моя приятелка и един негов приятел(той го беше пратил), от тогава почнах да се замислям колко този човек държи на мен, приятелката ми също не го харесваше, но аз не слушах никого.

Всичко с аборта мина нормално. След няколко седмици много хора почнаха да ми казват, че са виждали Георги с едно русо момиче на неговата възраст хванати за ръце, но аз пак не вярвах на никого, май любовта наистина е сляпа.

Минаха две години и няколко месеца от връзката ни когато аз почнах наистина да се замислям как да  прекратя тази връзка, защото колкото и да го обичах не исках да ми се подиграват хората които ми казват че се вижда и с друго и все с това прословуто русо момиче.

Най-накрая се реших и му казах, че всичко свърши, той не го прие. Аз почнах да се виждам с друго момче, само и само за да забравя тези две години. Като се разделих с Георги той ми пращаше sмs-и:"дано някога ми простиш и поне се видим"такива неща, но аз не му отговарях,той ми звънеше, но аз пак не дигах.

Така след 2 дни както си отивах на училище получавам sмs: "Радвай се на курварския си живот, аз сега се кефя на живота без теб, не ми пиши и не ми звъни никога вече боклук мръсен" бях ужасена не знаeх как да реагирам, да се смея ли или да плача.

Бях толкова много преживяла с този човек и последните ни дни заедно той буквално ми се молеше да остана с него така и не разбрах как стигнах до тук.

Той вече е женен и си има и детенце, беше в Америка с жена си,  но сега пак си е в града ми, хубавото е, че поне не се виждаме.

Сега вече съм добре и се радвам на живота, наистина гадно ми е когато се сетя, че си пропилях детството с един мръсник, но ми било писано да стане.

Според вас защо отведнъж ми писа такива неща, благодаря ви предварително...

113 коментарaДобави коментар »

Разумна

От Разумна01.08.2009, 23:33 ч.

Не момичето, ти си боклук!

Виж всички коментари за "Нарече ме "боклук мръсен"".

Още истории от "Споделено"

Брачни неволи

Брачни неволи

Тази история посвещавам на всички омъжени жени с нещастни и объркани...

Колкото повече се стараеш да бъдеш с човек, който не те цени, толкова повече те болят ударите на безразличието му!

Ще дойде ли подходящо време за раздяла?

Аз съм една разочарована от брака си съпруга с две деца.....

Няма такава история като моята...

Няма такава история като моята...

Здравейте всички които четете страниците на това прекрасно списание. Много дълго...