Никога не бих го предала !

От 58 коментара0/5

Здравейте мили читатели ! От доста време чета историите в rozali.com и най-накрая се реших аз също да споделя своята с вас. В никакъв случай не търся съвет или нещо такова, а просто искам да отправя един апел към всички млади момичета, а и дами на зряла възраст. Няма да бавя нещата повече, ето и за какво става дума.
С приятеля ми сме от доста време заедно, много се разбираме и обичаме. Имам му пълно доверие, както и той на мен. Разбира се има и известна доза ревност, понеже той знае че момчетата/мъжете много ме харесват, но това смятам че е нещо нормално, а и е типичния "мъжки навик".

Преди около 2 месеца аз се запознах с едно момче по Internet, в сайт в който имам  регистрация и аз. Не знам как, но въпросното момче ме покани да излезем и аз приех, но преди това си бяхме писали известно време.

Не ми е за първи път някой от сайта да ме кани, но до сега винаги съм отказвала, но не и този път. След това доста се замислих дали не съм сгрешила, но пък си казвам какво пък толкова, аз съм контактен човек и обичам да се запознавам с нови хора.

Излязох ме, той се оказа много хубаво и добро момче, но нещото което ме притеснява е това че той ме харесва, но не като приятелка, а като нещо повече. Не съм крила това че си имам приятел, но виждам как гледа той на мен, а както казах е добро момче и не искам да го нараня.

Не знам дали след време няма да се случи това, но каквото и да стане никога няма да нараня и наскърбя приятеля ми, защото той е човека който прави всичко за мен и е доказал своята любов.

Това беше накратко, дано не съм Ви отегчила. Искам просто да посъветвам всички дами да бъдат лоялни и коректни към човека до себе си. Благодаря, че прочетохте историята ми.

58 коментарaДобави коментар »

Milkata83

От Milkata8309.10.2009, 16:16 ч.

Много важно нали само кафе сте пили...то и от това ако се прави проблем на днешно време... Опасно е ако правиш секс и се влюбиш в него!!!

Виж всички коментари за "Никога не бих го предала !".

Още истории от "Споделено"

Web fairytale

Web fairytale

Аз съм практичен човек. Кариерист. Винаги съм вярвала първо в себе си и никога в...

За и против?Само с мен ли е така?

За и против?Само с мен ли е така?

Реших да си направя експеримент, като напиша всички “за” и “против” в...

Обичам го, но той е беден...

Обичам го, но той е беден...

Здравейте приятели. Момиче на 23 години съм и бих искала да споделя своята история с вас