Как невръстните дечица,се превръщат в к....

От 338 коментара5/5

Не знам дали е удачно да ви занимавам с нещо,к оето   дори не ми е на главата (за огромна радост), но инфектирана от ситуация изпитах нужда, да чуя и други мнения по даден въпрос.

Момиченцето е на 15, до скоро водеше нормален, спокоен живот – приятели, кафенца, занимавки (абе нищо стряскащо).

Едно бързащо да порасне дете. И казвам ДЕТЕ в прекият смисъл на думата. Мислене, развитие - от,до едно хлапенце.

Не знам колко време циври по един батко, та най-накрая момчето взе та угоди на фикс идеята и - приспа с нея.

До тук се търпи..

Но просто не сдържах гнева си, към това създание, когато разбрах че след него е имало тооолкова други, и най-травматизиращия - на около 35, женен, с две деца!
Той беше един от   "нейните "

Въпросите,които изникват в главата ми:

1.Как семеен мъж с жена (истинска жена) до себе си,спи с 15 годишно?  Та тя още физически не е развита,за този момент,а за психика - просто не искам да говоря.

2.Как можеш,с какви очи,да си позволиш да легнеш с женен мъж,като ти си на годините на децата му?

Да речем,че си малка,тъпа си все още, не знаеш що е то ценностна система (което хич не ти е простено,защото на 15 има хора,които вече притежават качества,като на възрастни),ами в този случай ходи и си пие  кафенцата, или се разхождай в парка ..

3.С какви очи,ще погледнеш ти децата на   "снощния ти  ",ако случайно ги срещнеш в улицата? А жена му как ли ще те гледа?Защото ти не си любовница,ти си едно детеее...

4.Как ще се почустват родители ти,ако излезте заедно и те посочат с пръст - ето го това 15-годишното,дето от малко се учи да разбива семейства.

Останах без думи, като разбрах в какво се е превърнало малкото схлупено детенце, което преди гостуваше вкъщи, немеейки да обели и думичка от срам, което гледа с едни мили очички, и убеждава всеки, че в главата му не нахлува никакъв мозък, само с думите си.

Настръхвам при мисълта,че някой ден и на мен може да ми се появи, някое на годините на детето ми, само,че с ясната мисъл,че снощи примерно е ч****о,мъжа ми!

На къде отива ценността, как малките момиченца, гледат на семейството. Избиване на някакви комплекси ли са това? Какво мислите,Вие?

А също,както сигурно подразбрахте,с майката сме близки – не знам дали изобщо да и казвам,а и какво да и кажа - дъщеря ти спи с 40 годишни?...

П.С. Искам да се знае,че по никакъв начин не участвам в историята, и не търся съвет, просто искам да чуя и други мнение,защото на мен тази история,ми повлия много силно! Досега не се бях сблъсквала с такова нещо,и някак не ми се струва нормално (не вярвам и на някой да му се стори).

338 коментарaДобави коментар »

Остин

От Остин08.04.2012, 18:56 ч.

Този коментар е цензуриран за неспазване на правилата на сайта.

Виж всички коментари за "Как невръстните дечица,се превръщат в к....".

Още истории от "Споделено"

Съжалявам ли го?

Съжалявам ли го?

20 години брачен живот, от които поне 15 в мислене кога   е настъпил моментът да...

Объркана глава

Объркана глава

Мда ... Има ли безболезнена раздяла? Особено ако другата страна няма провинение?...

Изследвания за граждански брак

Изследвания за граждански брак

Здравейте !Аз съм на 18г. от град Варна.Реших да пиша в този сайт ,защото тук влизат...