Как невръстните дечица,се превръщат в к....

От 338 коментара5/5

Не знам дали е удачно да ви занимавам с нещо,к оето   дори не ми е на главата (за огромна радост), но инфектирана от ситуация изпитах нужда, да чуя и други мнения по даден въпрос.

Момиченцето е на 15, до скоро водеше нормален, спокоен живот – приятели, кафенца, занимавки (абе нищо стряскащо).

Едно бързащо да порасне дете. И казвам ДЕТЕ в прекият смисъл на думата. Мислене, развитие - от,до едно хлапенце.

Не знам колко време циври по един батко, та най-накрая момчето взе та угоди на фикс идеята и - приспа с нея.

До тук се търпи..

Но просто не сдържах гнева си, към това създание, когато разбрах че след него е имало тооолкова други, и най-травматизиращия - на около 35, женен, с две деца!
Той беше един от   "нейните "

Въпросите,които изникват в главата ми:

1.Как семеен мъж с жена (истинска жена) до себе си,спи с 15 годишно?  Та тя още физически не е развита,за този момент,а за психика - просто не искам да говоря.

2.Как можеш,с какви очи,да си позволиш да легнеш с женен мъж,като ти си на годините на децата му?

Да речем,че си малка,тъпа си все още, не знаеш що е то ценностна система (което хич не ти е простено,защото на 15 има хора,които вече притежават качества,като на възрастни),ами в този случай ходи и си пие  кафенцата, или се разхождай в парка ..

3.С какви очи,ще погледнеш ти децата на   "снощния ти  ",ако случайно ги срещнеш в улицата? А жена му как ли ще те гледа?Защото ти не си любовница,ти си едно детеее...

4.Как ще се почустват родители ти,ако излезте заедно и те посочат с пръст - ето го това 15-годишното,дето от малко се учи да разбива семейства.

Останах без думи, като разбрах в какво се е превърнало малкото схлупено детенце, което преди гостуваше вкъщи, немеейки да обели и думичка от срам, което гледа с едни мили очички, и убеждава всеки, че в главата му не нахлува никакъв мозък, само с думите си.

Настръхвам при мисълта,че някой ден и на мен може да ми се появи, някое на годините на детето ми, само,че с ясната мисъл,че снощи примерно е ч****о,мъжа ми!

На къде отива ценността, как малките момиченца, гледат на семейството. Избиване на някакви комплекси ли са това? Какво мислите,Вие?

А също,както сигурно подразбрахте,с майката сме близки – не знам дали изобщо да и казвам,а и какво да и кажа - дъщеря ти спи с 40 годишни?...

П.С. Искам да се знае,че по никакъв начин не участвам в историята, и не търся съвет, просто искам да чуя и други мнение,защото на мен тази история,ми повлия много силно! Досега не се бях сблъсквала с такова нещо,и някак не ми се струва нормално (не вярвам и на някой да му се стори).

338 коментарaДобави коментар »

Остин

От Остин08.04.2012, 18:56 ч.

Този коментар е цензуриран за неспазване на правилата на сайта.

Виж всички коментари за "Как невръстните дечица,се превръщат в к....".

Още истории от "Споделено"

Къде са истинските момчета?

Кога най-накрая ще намеря истинския?

Чудя се дали изобщо все още съществуват свестни момчета...

Нищо не споменава за брак

Нищо не споменава за брак

Запознах с него преди 2 год. и сега живеем заедно. С течение на връзката ни усещам,...

Без чувства?!

Без чувства?!

Това лято се запознах с едно много хубаво семейство - мъж, жена и едно сладко 3...