Не съм като другите

От 90 коментара2/5

Какво толкова, че съм различна от останалите? Какво толкова, че предпочитам да си остана вкъщи пред телевизора или със списанието, вместо да отида на дискотека и да се напия? Какво толкова, че не искам да съм световно известна, а просто искам нормален и спокоен живот?

Не съм задръстена както може би ще ме упрекнете... Както всички! Това, че съм се сблъскала със живота твърде рано ме направи различна. От дете трябваше да се справям сама, можех да разчитам само на себе си, трябваше сама да взимам важните решения в живота си, трябваше да отделям от едните  джобни, които майка ми (която ме мразеше и упрекваше) ми даваше, за да си купя необходимите неща.

Осъзнах, че ми трябва само свобода! Мога да живея, да се издържам и да се забавлявам сама. Не ми трябват фалшиви приятели, защото всички гледат да те използват. Не  ми трябват и ужасни родители, за които съм издънката в семейството. Мога да съм сама, без да се чувствам самотна! Преборих се с тежка форма на депресия съвсем сама, без ничия помощ и нямам намерение отново да се отчайвам и да се депресирам заради ужасните си родители и заради всичките приятели, които ме предадоха!

Ще продължа напред, без да ми пука за другите, ще мисля винаги първо за себе си и ще живея живота си така, както аз искам! И за финал, ще завърша с моя девиз: "Аз живея сред хората, но не живея за хората!" 

90 коментарaДобави коментар »

Стихия

От Стихия04.01.2011, 22:48 ч.

Искрено се забавлявам с простотията на хората, сътворили тази история, затова се връщам отново и отново към небивалиците им. Явно хората, надраскали тези редове си живеят в един измислен, химерен свят и сами си задават...

Виж всички коментари за "Не съм като другите".

Още истории от "Споделено"

Споделена болка - половин болка

Споделена болка - половин болка

 3дравейте.Прочетох няколко истории в сайта и реших и аз да разкажа моята....

Обичам безкрайно и всеотдайно мъж по -голям от мен

Обичам безкрайно и всеотдайно мъж по -голям от мен

Здравейте, реших да пиша защото знам, че все ще се намери някой, който да даде...

За един приятел с цялата си обич...

За един приятел с цялата си обич...

Някак си пропуснах момента, в който той влезе в живота ми. Бях в онзи странен етап,...