Споделих на скайпа за чувствата си към него...

От 27 коментара1/5

Здравейте, и от мен!
Никога до сега не съм писала за проблемите си в такива сайтове, но реших най-накрая и аз да се споделя нещо.

Имам много добър приятел, от няколко години. Запознахме се, когато имах връзка с негов приятел. Разбира се отдавна не съм с него, но взаимоотношенията ми с К. продължиха и до ден днешен.

Винаги съм го възприемала само като приятел, излизали сме всеки ден, говорили сме с часове по телефона и т.н. Но преди около година и малко повече се събрахме повече хора да се забавляваме, и вечерта завърши доста неочаквано за мен и К. От тогава решихме, че ще запазим приятелството си, и се зарекохме че това никога няма да се случи отново.

Мина време обаче и не само че се случи, но и продължи да се случва. За щастие обаче нищо не се промени, и приятелството даже стана по-силно. Много свикнах с него. Той започна нова работа, и започна да излиза с едно момиче, това прерасна в сериозна връзка. Тогава се чувствах ужасно, но знаех че не мога да призная чувствата си,знам че е много глупаво, но   се опитах да запазя така нареченото приятелство между нас.

 След няколко месеца и аз имах вече сериозен приятел, с който даже и заживях. Започнахме да си излизаме заедно, което е извратено и смешно, но колкото и да е странно - много държа на него.

Преди около месец се разделих с приятеля си, и по някакво стечение на обстоятелствата - К. също. Чувствам се ужасно защото направих грешката да преспа с него отново. И аз не мога да си го обясня, правя се на много желязна пред него, но това ми излезе на носа.

Съжалявам, че още отдавна не му казах какво чувствам. Цяла седмица ми е много болно и объркано, поради простата причина, че вече не съм сигурна и в това дали сме били приятели изобщо.

Излизахме онзи ден, и започнахме да си говорим за бившите,естествено никой не спомена случилото се. Когато се прибрах реших че ще му кажа един път завинаги какво чувствам, и да става каквото ще. Така и стана, и понеже нямам смелостта да го направя лично, го написах на скайпа.

Реших че по този начин,   не само ще ще разбера какво мисли той, но и ще поставя на изпитание приятелството ни.

Днес е 3ти ден вече - и отговор няма.......Няма да му звънна, нито ще му пиша. Знам че аз съм си виновна, и осъзнавам и какво означава мълчанието му...

Имах огромна нужда да го споделя, дори с риск да стана за смях.. Благодаря за вниманието и хубав ден!

27 коментарaДобави коментар »

*******

От *******06.08.2011, 00:01 ч.

Какво значи"объркан и че изобщо не е предполагал такова нещо"???Мамка им на тия мъже...!Първо: Как може да спиш(да правиш секс)с най-добрата си приятелка? Попитай го с всички приятелки с които си споделя и ходи по кафета ли...

Виж всички коментари за "Споделих на скайпа за чувствата си към него...".

Още истории от "Споделено"

Тя и тишината

Тя и тишината

Тишина - зловеща, пуста, всепоглъщаща...  Мрак - парченца илюзия, падащи бавно в...

Да го пратя ли?

Да го пратя ли?

„Когато обичаш някой трябва да го пуснеш на свобода и ако той те обича ще се...

Предадена...или какво ?

Предадена...или какво ?

Историята ми не е потресаваща, но пък ме боли малко или много.И така...Лятото на...