Споделих на скайпа за чувствата си към него...

От 27 коментара1/5

Здравейте, и от мен!
Никога до сега не съм писала за проблемите си в такива сайтове, но реших най-накрая и аз да се споделя нещо.

Имам много добър приятел, от няколко години. Запознахме се, когато имах връзка с негов приятел. Разбира се отдавна не съм с него, но взаимоотношенията ми с К. продължиха и до ден днешен.

Винаги съм го възприемала само като приятел, излизали сме всеки ден, говорили сме с часове по телефона и т.н. Но преди около година и малко повече се събрахме повече хора да се забавляваме, и вечерта завърши доста неочаквано за мен и К. От тогава решихме, че ще запазим приятелството си, и се зарекохме че това никога няма да се случи отново.

Мина време обаче и не само че се случи, но и продължи да се случва. За щастие обаче нищо не се промени, и приятелството даже стана по-силно. Много свикнах с него. Той започна нова работа, и започна да излиза с едно момиче, това прерасна в сериозна връзка. Тогава се чувствах ужасно, но знаех че не мога да призная чувствата си,знам че е много глупаво, но   се опитах да запазя така нареченото приятелство между нас.

 След няколко месеца и аз имах вече сериозен приятел, с който даже и заживях. Започнахме да си излизаме заедно, което е извратено и смешно, но колкото и да е странно - много държа на него.

Преди около месец се разделих с приятеля си, и по някакво стечение на обстоятелствата - К. също. Чувствам се ужасно защото направих грешката да преспа с него отново. И аз не мога да си го обясня, правя се на много желязна пред него, но това ми излезе на носа.

Съжалявам, че още отдавна не му казах какво чувствам. Цяла седмица ми е много болно и объркано, поради простата причина, че вече не съм сигурна и в това дали сме били приятели изобщо.

Излизахме онзи ден, и започнахме да си говорим за бившите,естествено никой не спомена случилото се. Когато се прибрах реших че ще му кажа един път завинаги какво чувствам, и да става каквото ще. Така и стана, и понеже нямам смелостта да го направя лично, го написах на скайпа.

Реших че по този начин,   не само ще ще разбера какво мисли той, но и ще поставя на изпитание приятелството ни.

Днес е 3ти ден вече - и отговор няма.......Няма да му звънна, нито ще му пиша. Знам че аз съм си виновна, и осъзнавам и какво означава мълчанието му...

Имах огромна нужда да го споделя, дори с риск да стана за смях.. Благодаря за вниманието и хубав ден!

27 коментарaДобави коментар »

*******

От *******06.08.2011, 00:01 ч.

Какво значи"объркан и че изобщо не е предполагал такова нещо"???Мамка им на тия мъже...!Първо: Как може да спиш(да правиш секс)с най-добрата си приятелка? Попитай го с всички приятелки с които си споделя и ходи по кафета ли...

Виж всички коментари за "Споделих на скайпа за чувствата си към него...".

Още истории от "Споделено"

Уморих се от разочарования

Уморих се от разочарования

Здравейте,мили читатели!Чувствам се самотна,а се уморих от безплодните си опити...

Как да изненадаме любимия човек?

Как да изненадаме любимия човек?

Здравейте на всички, които четат това хубаво списание. Аз няма да разказвам...

Тя и тишината

Тя и тишината

Тишина - зловеща, пуста, всепоглъщаща...  Мрак - парченца илюзия, падащи бавно в...