Защо е всичко това, защо се чувствам така?

От 530 коментара0/5

Аз съм бившата, да! Но не бившата приятелка, а съпруга. Минаха повече от 5 години от развода ни, който аз пожелах. Имах всичко, за което една жена би желала, но когато имаш всичко, сякаш сам си търсиш причините и се дразниш и резултатите не закъсняват.

Бившият ми съпруг се опитваше да оправи нещата година след това, но аз бях непреклонна, решението да продължа сама с детенцето ни беше окончателно. Въпреки това, той винаги беше насреща, за всичко от което имахме нужда. Мислих си, че винаги ще е така, че ще ме обича, но това се промени.

Мисля, че е имал мимолетно връзки след мен, но знам, че винаги ме е обичал, до преди година когато общи много близки приятели по моя молба се опитаха да ни сближат. Бях като гръмната,когато приятеля му ми каза,че няма смисъл,че той не искал,че вече не ме бил обичал. Малко време след това дойде другия шок.

Разбрах,че е решил да ожени. За момиче по-малко от него с повече от 10 години. Не би трябвало да ме интересува, нали, но нещо в мен се преобърна. Точно тогава, когато си мислих, че може да се съберем, не знам може би грешно съм тълкувала държанието му.

Той е човек, който когато обича, държи и прави всичко за жената, която е до него. Подразни ме това, че за да бъде с това момиче се е върнал в България, за да я вземе със себе си от което си правя изводи, че явно много я обича. С мен даже не разговаря, грижи се само за момченцето ни. Когато идва да го види даже не ме пита как съм. Все едно ме няма. Разговорите ни са свързани с малкия и до там.

Моля ви помогнете ми да се изясня със себе си. Защо е всичко това, защо се чувствам така? И повече ме интересува, ако потърся някакъв контакт с него ще има ли смисъл или само ще унижа. Само не ме съдете.

530 коментарaДобави коментар »

Saraq

От Saraq16.06.2012, 13:55 ч.

:)Привет! Радвам се, че вече се чувстваш по-спокойна. Пожелавам ти и ти да намериш твоя човек! Успех!

Виж всички коментари за "Защо е всичко това, защо се чувствам така? ".

Още истории от "Споделено"

Обичам безкрайно и всеотдайно мъж по -голям от мен

Обичам безкрайно и всеотдайно мъж по -голям от мен

Здравейте, реших да пиша защото знам, че все ще се намери някой, който да даде...

Любов ли е това?

Любов ли е това?

Омъжена съм, с две деца и любящ съпруг. През изминалите 10 години поддържа...

Защо мъжете наричат всички жени свои приятелки?

Защо мъжете наричат всички жени свои приятелки?

Здравейте! Искам и аз да споделя нещо с вас,читателите на,,Rozali,,.Имам приятел с...