Незнам какво да правя?

От 8 коментара2/5

Здравейте, незнам точно как да започна, но ми е трудно.
Той е най-щастливото нещо, което имам от година и половина. Обичам го и искам да съм с него, но той понякога ме изнервя. Незнам вече как да се държа. Поне се опитвам да правя всичко както трябва, но явно не се справям.
Караме се много и причината никога не е каквато си мисля аз. Или се лигавя, или съм прекалено изморена{работя с моята координаторка за козметика} не е трудна работата изисква ми 2 дни от седмицата, но когато аз искам. Или пък много мрънкам или много искам. За това се караме най-често, а аз искам само да му е добре, но явно не откривам точния начин. Искам това да е ТОЙ не че ще е последният, но....е толкова важен за мен, че искам да е добре той, да му е добре с мен, но незнам къде бъркам.
Може би прекалено много искам и съм малко лигава, но чак толкова да е сериозно днес пак се скарахме и пак за глупости. Омръзна ми вече и незнам как да постъпя. Наистина не знам, а ми се иска всичко да беше различно, да беше по друг начин все пак ходим от година и половина мисля, че трябва поне малко да сме по-добре от преди, но не е така.

8 коментарaДобави коментар »

Sam

От Sam30.09.2004

Само едно ще кажа...аз имам връзка година и 7 месеца...и имам точно същия проблем...и ще ти кажа че правя какви ли не компромиси само че нещата стават все по зле....бих ти предложил да пробваш с компромис....ако той не го...

Виж всички коментари за "Незнам какво да правя?".

Още истории от "Споделено"

Пак за приказката и принца

Пак за приказката и принца

Здравейте, и четох и мислех по въпроса за приказките и принцовете. И аз срещнах...

Вярното решение

Вярното решение

Здравейте, Не мислех, че ще пиша на непознати, но мисля, че вие бихте могли да ме...

Грях ли е ...да поискаш от живота?

Грях ли е ...да поискаш от живота?

Учудващо е колко ли път  и сме искали, да бъдем сами, но не самотни, учудващо е...