Защо жените страдат много при раздяла с мъж?

От 91 коментара0/5

Защо жените страдат много при раздяла с мъж?
Защо жените страдат много при раздяла с мъж?

Всички сме слушали или чели за страдащи жени при раздяла с техния мъж.

Последиците са не само обикновено страдание ами голямо мъчение, голямо нараняване,обърканост ,дори някои жени изпадат в болестно отчаяние, което може да продължава години наред с последици за здравето им.

Дами, вие много добре знаете,че това се случва почти с всяка жена при раздяла.

Предполагам, че почти не сте срещали жена след раздяла с нейния мъж да запее от радост. Аз съм срещал мъже след раздяла толкова добре да се чувстват, все едно са излезнали от дългогодишен затвор. Живеят си живота все едно нищо не се е случило.

Ще ви посоча само два случая (а такива има много),за да се уверите в казаното от мен. Прочетете историята още един път на нашата посетителка Галена "Моя коледен подарък".

Виждате ли до какво отчаяние е стигнала тя, каква голяма болка изпитва,че е готова да направи всичко,само и само пак да се срещат. А дали този мъж изпитва същото.....разбира се,че не. Да бъде нещастна след раздяла,това е женски проблем. Не сте съгласни,ами чуйте за другия случай.

Знаете коя е Анджелина Джоли и кой е Брад Пит.

Откакто Брад Пит поиска развод Анджелина е в най-лошото депресия но и отчаяно състояние. Изгубила е апетит, не се храни и трябва изкуствено с тръби през носа да я хранят. Станала е кожа и кости и е стигнала до 35 килограма (76 pounds). Често получавала припадъци.

От нещастие, че се развеждат до такава степен се е озлобила на Брад Пит, че е решила да го "унищожи" като го обвини във физическо малтретиране на сина им Мадокс.

Да, но областния департамент за семейни отношения и Федералното Бюро за Разследване (FBI) са отхвърлили това обвинение. И от всичко каквото става между тях Анджелина от злоба лудее и получава припадаци.

Защо е всичко това?! Толкова години живяха заедно, не можа ли тя да приеме развода нормално,да си пожелаят всичко най-добро и всеки да си живее както иска,а за децата им въпроса лесно се урежда. Тя не е бедна,че да не може да живее без Брад, или да има финансова нужда от него. Това не е проблема, проблема е, че тя е много нещастна без него, от това,че той я напуща. Както са повечето жени при раздяла.

91 коментарaДобави коментар »

jasmin1

От jasmin109.03.2017, 17:44 ч.

Разбира се се страда, след като жената влага повече чувства в една връзка . При мен също се случвало и съм плакала доста . Много е лошо когато ти ограбят чувствата и на края ти кажат ,че не си никоя за мъжа . Лошо много...

Виж всички коментари за "Защо жените страдат много при раздяла с мъж?".

Още истории от "Споделено"

Дали да му кажа....

Бившите и настоящите

Здравейте, понеже живота който живеем е доста динамичен, предполагам темата засяга голяма част от нас...

Чакат бебе!!!

Желание за дете...

Наскоро мой хомосексуален приятел (той е местен в държавата, в която живея) имаше кръгъл рожден ден. Не се бяхме виждали няколко месеца, от партито за новата къща....

Дали ме мами?

Дали ме мами?

Здравейте. Моята история е може би повече или по малко позната на много от вас....