Какво да правя в тази ситуация?

От 52 коментара0/5

Аз съм момиче на 14 години...
Аз съм момиче на 14 години...  © Сн.: iStock.com

Здравейте, аз съм момиче на 14 години и искам да споделя моята история тук. Значи нека започна от там, тази година тръгнах с едно момче, което наистина много харесвах. Той е на 18. Никой от моите приятели/ки не го одобряваше, тъй като той е един от най-големите наркомани, тревомани в града. Всяка сутрин, обед, вечер просто навсякъде независимо дали е на разходка в градския парк или си е в тях, или е с мен той пиеше някакъв алкохол. Стигал е до болница заради наркотици. С една дума е пълна отрепка и аз това го знам много добре.

Така, сега нека се върна към началото на историята ми. Значи тръгнахме, ходихме някъде 1-2 месеца. Постоянно бяхме заедно. Влюбих си жестоко в него и си мислех, че и той изпитва същото към мен.

Покрай него пропуших цигари, пробвах дори трева, започнах да бягам от даскало, изобщо много си развалих поведението. След първия месец от нашата връзка поведението напълно му се промени, бях сигурна, че ме лъже и че крие нещо от мен. Криеше чатовете си, неговият най-добър приятел ме съветваше да го оставя, защото правил простотии.

Аз, обаче не слушах никой и продължих да съм с него и да правя всичко за него. Постоянно се карахме за глупости. Много пъти ми е намеквал, че иска да го правим, но аз не му бях пускала. И така след 2 месечна връзка, в която всеки ден присъстваха спорове и караници, след 2-3 разделяния, ние се разделихме окончателно.

След 1 седмица разбрах всичко, което и крил от мен. Той е бил с мен и още 3 момиче едновременно, той се е зарибявал с много от моите приятелки и още супер много неща.
Тази раздяла беше нещо супер трудно за мен. След дълги месеци реване, огромни депресии и мисли за самоубийство почти преодолях всичко това.

Вече бяха минали към 2-3 месеца от нашата раздяла, имаше я още тръпката като го видя, но почти вече се бе изгубила. Сега преди 1 седмица изведнъж той се сети за мен, започна да се държи супер добре, видяхме се 1-2 пъти той ме прегръщаше, целуваше, опипваше, говореше ме хипер мили неща. В този момент помислих, че е осъзнал грешката си и иска пак да е с мен. И ето пак след 5 прекрасни дена, разбрах нещо, което ме нарани много - той се има друга приятелка от друг град и сега е при нея (научих го от най-добрия му приятел).

Моля ви, кажете ми какво да правя в тази ситуация. Много го обичам и просто не мога да спра да мисля за него.

52 коментарaДобави коментар »

Penmar

От Penmar29.12.2015, 22:53 ч.

Внимание: Задължително е писането на кирилица. Текстовете написани на латиница ще бъдат изтрити.

Виж всички коментари за "Какво да правя в тази ситуация?".

Още истории от "Тийн проблем"

Мразя се защото не съм силна

Мразя се защото не съм силна

Здравейте искам да ви разкажа историята на жалкия ми живот. Не искам коментари...

Сама

Сама

Здравейте читатели на Розали. Искам да ви разкажа своята история, която вече 2...

Да бъда,или да не бъда...

Да бъда,или да не бъда...

Аз съм момиче на 17 години. 3 год от моя живот прекарах с едно много добро момче-с...