Край на тайните и лъжите!

От 16 коментара0/5

 КРАЙ НА ТАЙНИТЕ И ЛЪЖИТЕ!!!
КРАЙ НА ТАЙНИТЕ И ЛЪЖИТЕ!!!

Историята ми продължава от малко повече от 10 месеца. 

Аз съм момиче на 14 години, на което му омръзна да крие тайната си от всички и постоянно да лъже другите. Преди 10 месеца "срещнах" любовта на живота си. Запознахме се от един сайт , но  не като онези за запознанства (няма да уточнявам). Започнахме да си пишем и постепенно станахме много добри приятели, докато накрая не осъзнах, че... се влюбих... в момче на 26 години (тогава на 25)!!!

Всичко вървеше идеално, имахме си пълно доверие , споделяхме си един на друг , пък и започнахме да общуваме по скайп... видео чатове и т.н.   

Един ден , докато вървеше поредният чат просто ми каза, че се е влюбил! Почувствах се ужасно знаейки, че обича момиче далеч от моята категория... и възраст. Но въпреки всичко, знаех, че той ще ме разбере и за това и аз му казах , че съм се влюбила! Започна да разпитва кого обичам и т.н. , докато накрая вече не издържах и исках да му кажа, но от страх не посмях. Просто стана... той... призна любовта си към... МЕН !? Не знаех какво да кажа , какво да направя...трябваше да му призная и аз.

Ето и сега , след 10 месеца още сме заедно, но усещам как нещо сякаш ме тегли назад, далеч от него. Има и още един проблем... разстоянието между нас, а то не е малко!!! 

Имам чувството обаче, че премълчава нещо , нещо, което няма да ми хареса... не знам! Всеки път казва, че ме обича. Въпреки всичко аз му вярвам. Той не е от онези хора, който само те въртят на пръста си, той цени това , което има и не би го захвърлил ей така!

Какво още да кажа... знам , че ако някой от читателите видят всичко това написано , ще кажат нещо от сорта на "тази е ненормална" , или "още една откачена" и какви ли не други неща, с които могат да наранят човек! Знам ,че всички ще си помислят така, но...просто се влюбих и... избързах да порасна, но не искам да променям нищо. Аз си го обичам!

Написах това , не защото да ме ругаете , а защото да пазиш това в тайна 10 месеца не се издържа, вече не ме интересува кой ще разбере! КРАЙ НА ТАЙНИТЕ И ЛЪЖИТЕ!!!

А ако искате да ми кажете нещо по въпроса , просто го напишете като коментар! Благодаря за разбирането!

16 коментарaДобави коментар »

tqitoi

От tqitoi22.01.2014, 01:00 ч.

Не, не си ненормална или каквото и да е там. Ти си нормален човек. В живота си съм имала няколко все големи любови, които не ме оставяха да спя. Плакала съм, разделяла съм се и пак съм се събирала, всеки път си мислиш край,...

Виж всички коментари за "Край на тайните и лъжите!".

Още истории от "Тийн проблем"

Help , Help , Help ! ! !

Help , Help , Help ! ! !

Здравейте реших да попитам някой по-опитен от мен и така да стигна до решение на...

Как може да съм толкова сляпа?!

Как може да съм толкова сляпа?!

Здравейте, Преди 10 месеца се запознах с едно момче и много хлътнах по него. Той...

Разделят ни километри и училище

Разделят ни километри и училище

Здравейте. Обожавам сайта ви и си го чета всяка седмица, досега не съм споделяла...