Момчето от моя клас

От 4 коментара0/5

Момчето от моя клас
Момчето от моя клас

Здравейте, аз съм момиче на 17 години. Знам, че на много хора моята история няма да им се стори кой знае каква при положение, че има много много сложни истории, но за всеки човек неговата история е най-важна нали?

Е ето я и историята ми: харесвам едно момче от моя клас. Той веднъж ме покани на танц като се събирахме с класа, но аз отказах, защото ме беше срам.

Малко съм пълничка и нямах достатъчно самочувствие, все пак момичетата от моя клас са като модели. След като му отказах той си тръгна. После бяхме ваканция. Като казах на моя приятелка, която е близка с него и го позна тя ми се скара и ми каза,че той не е от момчетата, които правят често такива неща. От тогава си се държим нормално, той ме пита защо не съм искала да танцувам с него, а аз и тогава си умирах от срам.

Не мога да разбера дали има симпатии към мен, защото се държи добре с всички. На всичкото отгоре се запознах с едно момче, което е на 24 и може би има симпатии към мен и от няколко седмици съм с него, но нещата не потръгват постоянно мисля за момчето от моя клас.

Мислех,че ще го забравя,но май не се получава особено. Затварям телефона на 24-годишния и се опитвам да се изясня със себе си, но е много трудно затова моля дайте ми съвет...

4 коментарaДобави коментар »

gretka

От gretka22.03.2014, 19:13 ч.

Всъщност тези комплекси, самата тя намекна, че са заради това, че се сравнява с другите "Малко съм пълничка и нямах достатъчно самочувствие, все пак момичетата от моя клас са като модели." Съвета ми е да бъдеш себе...

Виж всички коментари за "Момчето от моя клас".

Още истории от "Тийн проблем"

Не мога да показвам чувствата си!!

Не мога да показвам чувствата си!!

Проблемът ми е в това,че колкото и да харесвам някой не мога да му го кажа,нито...

Вече не сме приятелки и това ми тежи!

Вече не сме приятелки и това ми тежи!

Здравейте, на всички, които четат историята ми и се чудят как да ми помогнат! Ето...

Ще се побъркам без него!

Ще се побъркам без него!

Здравейте! Толкова съм объркана, че не знам от къде да започна... На 18 години съм и...