Обичам го, но на него не му пука !

От 7 коментара0/5

ОБИЧАМ ГО !
ОБИЧАМ ГО !

Здравейте,читатели реших да разкажа моята история която е дълга,но ще я разкажа накратко. Ние бяхме приятели/познати,пишехме си говорехме по скайп,един ден просто той ми каза ,че има чувства към мен .. също така той бе споделил на най-добрата ми приятелка че ме харесва,малко по-късно тя ми се обади по телефона и ми каза,че той много ме харесва,но се бой да опита и го е страх да не му откажа .

Аз имах леки симпатии към него,не не знаех,дали е добра идея . . и казах на приятелката ми че няма да се получи нищо между мен и него .. след като той разбра ,му беше много гадно,постоянно се садваше,слушаше тъжни песни .. и т.н. Чувствата ми започнаха да стават все по-силни и не знаех какво да правя .

Исках да му кажа ,че го харесвам но не знаех как .. мислих дълго и просто една вечер докато си пишехме аз му споделих,той беше удивен,много радостен .. и най-важното което беше той бе с усмивка .

Излизахме заедно с общи приятели,но нищо повече .. една вечер той ми каза,че иска аз да съм неговото момиче и че има много големи чувства към мен,и ми предложи да сме нещо повече от приятели .. аз не знаех какво да кажа .. смисъл   бях объркана, притеснена, уплашена и т.н. и му казах не .. мислех си че ще ме нарани като предишният ми приятел,и просто му отказах .. той страдаше .. както и аз харесвахме се,но аз си казах че не искам и това си е!

Той постоянно правеше опити както и много наши приятели искаха да ни съберат .. но аз не исках защото,както казах ме беше страх да не ме нарани! Точно на 1 април всички наши приятели се обвързваха на шега,и тогава той ми предложи и ние да се обвържем във (фб) и аз приех .. след това той ми сподели,че не може повече така и че иска това обвързване да   е истинско и да продължи ,аз се замисли и си казах ( това че един ме е наранил не означава,че и друг ще го направи ) и приех !

Ние излизахме,прегръщахме се,държахме се за ръце и т.н ,той искаше да ме целуне но аз не давах .. от вътре исках,но не бях готова.Въпреки това той ме разбра и ме ,е насилваше ..постоянно ми казваше че ме обича и че държи много на мен,аз също много го обичах ! Всичко вървеше както трябва когато един ден,аз си казах че трябва да се разделим .. защото си мислях че има чувства и към предишното си гадже .. (ревност,която ме изяждаше отвътр  е ) и един ден си казах,че ще сложа край на всичко това ! Една вечер му писах и му казах всичко,той каза че не иска да късаме защото не харесва,аз също го харесвах,но изпитвах голяма ревност !

Скъсахме ,аз започнах да изпитвам още по-големи чувства и осъзнах,че много го харесвам и най вече обичам,не мога без него ! Боли ме .. много .. той каза че приятелството ни ще остане,но уви нищо не стана,сега той ме отбягва и до колкото разбрах той харесва бившата си приятелка!

Когато разбрах просто .. . . не мога ОБИЧАМ ГО !! Моля ви помогнете ми какво да правя,знам че трябва да го забравя но как .. . ? Извинете не ако има правописни грешки,нямах време да обработя текста ! На 12 съм а той на 13 .. знам че това е нормално за възрастта ни но .. все пак. ! и много ви благодаря предварително ! Моля без хайтове !
ето историята ;дд

7 коментарaДобави коментар »

'СеЕдно

От 'СеЕдно06.05.2014, 19:28 ч.

Ъъъ...Здрасти. Тук малко съм невежа, тъй като съм на 11 и половина нагоре, но моята приятелка (с която тотално се изпозаклахме :D , че разправя наляво и надясно, че съм харесвала някакъв пикльо, който плаче за зъболекар и...

Виж всички коментари за "Обичам го, но на него не му пука !".

Още истории от "Тийн проблем"

Една несподелена любов

Една несподелена любов

Здравейте на всички! Аз съм едно тъжно момиче което е влюбено в едно момче....

Момчето от съседния блок

Момчето от съседния блок

Харесвам едно момче, от един квартал сме, в съседни блокове.

Да продължа или не?

Да продължа или не?

Здравейте, много ще съм Ви благодарна ако ми помогнете,защото наистина незнам...