Обичам го, но от това ме боли!

От 13 коментара0/5

Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска!!!
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска!!!

Здравейте !
Ето и моята история. Аз съм от Добрич харесвах едно момче от Тервел (близък град до Добрич) той дойде и се видяхме беше с един негов приятел и след време започнахме да си пишем с Евгени (приятелят му) излизахме и се харесахме.

Поканих го да прекара нова година с мен спахме заедно беше ужасно хубаво. Имаше едно момиче и то започна да му пише, а аз изревнувах и се скарахме още на същата вечер.

Той си намери приятелка, просто не можех да повярвам, та аз го обичам и не можех да понеса това, той да е в ръцете на друга. Това беше в продължение на една седмица те се разделиха и той отново ми писа.

Отново тръгнахме, но сега още повече ме боли след като той ми каза че ще заминава за Германия другия месец и ще ме кара да го чакам. Та аз дори не мога да понеса че не сме от един град камо ли от друга Държава това ме съсипва.

Говори ми някакви неща, че искал да си уреди живота за напред и каза, че щял да ме изчака да завърша и да отида при него.

Аз съм на 16 години, а той на 20 не мисля че ще ме изчака, страх ме е да не го загубя.

Моля ви помогнете ми, кажете ми какво да правя да продължа ли да съм с него или просто това да е края . Много ще съм ви благодарна ако си кажете мнението!

13 коментарaДобави коментар »

ivka_777

От ivka_77702.01.2015, 18:21 ч.

О, миличката ми, толкова добре разбирам как се чувстваш! Преди няколко дни всъщност бях в подобна ситуация! Прекарахме си прекрасно, всичко беше толкова любов... Но накрая само аз страдах, когато се разделяхме всеки в...

Виж всички коментари за "Обичам го, но от това ме боли!".

Още истории от "Тийн проблем"

С двама съм!

С двама съм!

Така аз съм на 18 почти и преди 2 години в една дискотека се запознах с едно момче - 2...

Пригответе се за нещо различно!

Пригответе се за нещо различно!

Здравейте. Аз досега само писах коментари но най-накрая се реших. Коя съм аз ?...

Проблеми, проблеми

Проблеми, проблеми

Не е нужно да казвам, че няма идеален живот. Моя е далече от това-пълен е с...