Писна ми от тези училищни закачки

От 5 коментара0/5

Дали тези знаци не са за най-добрата ми приятелка?
Дали тези знаци не са за най-добрата ми приятелка?

Здравейте! Момиче на 15 години съм. Ето го и моят проблем: просто наистина ми писна от всички тези неясни знаци и намеци които момчетата пращат към момичета. И така всичко започна когато в осми клас (миналата година) се преместих в ново училище и в нов клас.

В класа ми има едно момче което още от първият ден на училище ми се стори много симпатичен но през първите месеци нищо не се случваше между нас, но наскоро преди 2-3 месеца започнах да забелязвам че много често ме гледа през часовете и в междучасията също, започна да пуска все по - често в междучасията песните които знае че слушам и харесвам и дори на скоро в един час по физическо се случи така че докато игреха другите волейбол една топка щеше да ме удари но той я спря.

Но от друга старана понякога се държи много студено към мен - например винаги когато се срещнем някъде навън той не ме поздравява и не ми казва нищо дори понякога се прави че не ме вижда - аз също нищо не му казвам, но след като го подмина ми става много гадно че се е получило така.

Има и едни друг проблем - най - добрата ми   приятелка го харесва и подозирам че е възможно и той да я харесва и сега не знам - започвам да се чудя дали понякога не ми праща тези знаци - например погледите и това с физическото (между другото в този час по физическо когато топката щеше да ме удари - до мен седеше и приятелката ми и не се знае заради коя от нас двете той е спрял топката) - само за да накара приятелката ми да ревнува и аз само си въобразявам че може да ме харесва или не?

Наистина не знам - всичко това ми се струва много объркано и ще съм ви благодарна ако изкажете мнението си по въпроса и ме посъветвате какво да правя.

П.С. Най - добрата ми приятелка не знае че харесвам това момче. Съжалявам ако съм написала историята малко объркващо.
 

5 коментарaДобави коментар »

tonybadams

От tonybadams15.05.2015, 21:08 ч.

Бих те посъветвал да си преразгледаш живота.Всички свои чувства и слабости.Това ,което се случва сега е огледален образ на твоето минало.Никак не е лесна възраст особено,ако няма на кой да се довериш.Моя съвет е започни...

Виж всички коментари за "Писна ми от тези училищни закачки".

Още истории от "Тийн проблем"

Несподелената любов на Михаела

Несподелената любов на Михаела

Всичко започна на 13.10.2001 г. Срещах го в дискотеката. Аз съм на 16 г., а той сега е на 20....

Дали да му направя този подарък?

Дали да му направя този подарък?

Здравейте, Започвам с това, че сам момиче на 15 години, а за възрастта си сам била с...

Мога ли да му имам доверие?

Мога ли да му имам доверие?

 Здравейте. Направо ще мина по същество. На 17год. съм и имам приятел, който е на...