Влюбена в момче, което може би си харесва друга!

От 0 коментара0/5

Любовта боли, но несподелената любов убива.
Любовта боли, но несподелената любов убива.

Здравейте! Вече втора година съм в един клас с момчето по което си падам. Миналата година прекарвахме времето си заедно,постоянно си пишехме и се разхождахме заедно с нашата компания. Харесвах го, както и той мен!Преди Коледните празници с класа отидохме на хижа и там аз пих доста,но не до там че да не помня нищо. Той ми помагаше,защото аз не можех да вървя като хората.

Заведе ме в неговата стая и ме постави да легна,за да поспа. Зави ме и легна до мен, за да ми прави компания. Беше ме прегърнал а аз нямах нищо против. След това се целунахме на няколко пъти и след това цяла вечер ходеше след мен!След няколко дни той ми сподели,че искал да бъдем повече от приятели,но аз го отрязах защото не исках да си развалим приятелството!

След време се оправихме и той пак ме попита  дали искам да сме гаджета,но заради това че послушах бившата ми най-добра приятелка,която ми каза че не е за мен, аз пак го отхвърлих!През лятната ваканция си бяхме пак приятели,но тогава аз изобщо не мислих за него,както и той за мен  ! Знам че миналата година много го нараних,но тогава не го осъзнавах!

Тази година почна и аз пак си го харесвам,даже май съм влюбена! Не спирам да мисля за него,да го сънувам,дори не мога да се съсредоточа в ученето!Сега сме в добри взаимоотношения. Той ми споделя някои работи. Каза ми,че си харесва едно момиче,което е с една година по-голямо от него,но знам че тя един път вече го е отрязала. Казал е на една от много добрите ми приятелки,че постоянно се карат и се сърдят един на друг.

Аз смятам,че той я харесва,защото през лятото са се занимавали и май сега продължават!Споделих с приятелите ми,че тя е много повече от мен. По-хубава е им казах и той я смята за перфектна.Те ми отвърнаха,че никой не е перфектен и са прави. Казаха ми също,че не може да се сравнява с мен,защото съм била много по-добра  и умна от нея!Говорих с майка ми и тя каза,че сигурно не ме е забравил.

Споделиха ми,че той ме е харесвал миналата година преди да се познаваме още. Аз смятам,че нямам шанс с него,защото го отрязах цели два пъти. Знам че сгреших и затова сега много съжалявам!Преди не исках гадже,но след като го загубих,разбрах ?  ?е той е момчето,с което искам да съм!

Майка ми го харесва,защото е страхотен не само външно,но и по характер е като моя!И двамата сме зодия риби и това много ме радва.

Смятах да се опитам да го забравя като не говоря с него,гледам да го отбягвам,но майка ми каза че няма как да стане при положение,че се от един и същи клас! Моля дайте мнението си,защото е много важно за мен!Не знам какво да правя. :)

Още истории от "Тийн проблем"

Дали?

Дали?

Здравейте, Ще се постарая да бъда кратка! Всичко започна преди някъде около...

Болка

Болка

Здравейте. Срашно трудно ми е в момента. Знам ,че може би мястото на историята ми...

Не заслужавам това...

Не заслужавам това...

Здравейте:) казвам се Теодора и отдавна се опитвам да напиша моята история и ето...