Заедно, но не ме обича

От 7 коментара0/5

Обича ли ме той наистина?
Обича ли ме той наистина?

Моята история може да ви се стори тъпа и да решите,че това не е проблем,но ще ви помоля да ми кажете съвет,защото това наистина ме притеснява.

Аз съм на 15 години и съм момиче.
Всичко започна от великият град Враца.Нашета госпожа по английски език ни заведе на екскурзия до Враца и след като се настанихме в хотела към 21 часа всички от 9-тите класове отидохме в една стая на едни четири момичета и бяхме много хора.Тогава всички бяха пили много монстер и водка и бяхме откачили.Особено аз. И тогава видях него. Аз се влюбих в него още щом го видях за първи път.Но той ме помисли за луда и ме наричаше наркоманка.Ако не го харесвах нямаше да ми стане гадно, но се почувствах супер гадно.И през цялата екскурзия ме наричаше така.

Няколко седмици след тази екскурзия ние си станахме гаджета и всичко беше повече от добре.Аз бях на седмото небе.Ние се целувахме,излизахме и се прегръщахме.А и важна подробност е най-добрият приятел на него беше гаджето на най-добрата ми приятелка, която аз много обичам ,но тя ще замине за провинцията и ще е там цялата лятна ваканция.

Един ден на нас ни стана много мъчно,че наближава лятната ваканция и,че няма да се виждаме а и тях няма да можем.Ние се разплакахме и те ни видяха и ни питаха защо плачем,но ние не искахме да им кажем.и нейното гадже предложи на моето двамата да се сърдят на нас докато не им кажем.Това беше тъпо от негова страна,но още по-тъпо беше,че моето гадже се съгласи с тази глупава идея.На мен ми писна и аз реших да го скъсам ,но приятелката ми ме спря.После аз и моята приятелка говорихме с Иван,който е един от техните най-добри приятели,с които те споделят всrчко.Иван ни каза,че моето гадже е споменало пред тях,че дори и да скъсаме това няма да е от голямо значение за него.Също и,че гаджето ми е казало,че не ме харесва достатъчно,че да го интересувам.

Аз не издържах и отидох да говоря с него и му казах какво ми е казал Иван.Той каза,че Иван преди да е говорил това,че не го интересувам са се скарали и затова Иван си го е измислил и потвърди,че е вярно първото,което ми е казал.Питах го дали той иска да скъсаме и дали ме обича и той отговори,че няма намерения да се разделим.Аз му казах защо ми е гадно и той спря да ви се сърди,но като се сетя ,че за него не е от голямо значение ако скъсаме ми става гадно. Въпросът е там, че аз много го обичам,но не мисля,че той ме обича мен.

7 коментарaДобави коментар »

Гостенка ..

От Гостенка .. 18.06.2013, 19:13 ч.

:Д Ми като започнем от "великия град Враца" .. Там възприемат диалекта си, като официалната форма на говорене. :)

Виж всички коментари за "Заедно, но не ме обича".

Още истории от "Тийн проблем"

Края на една приказка

Края на една приказка

Здравейте на всички! Не мисля, че е нужно да увъртам затова започвам с историята...

Страх ме е да му призная чувствата си

Страх ме е да му призная чувствата си

Здравейте,Аз съм на 16.Преди 6 години се запознах с едно момче,което е с 2 години...

Мисли се за много голям

Мисли се за много голям

Здравейте приятели. Искам да ви помоля да ми дадете някакъв съвет относно моя...