Влюбих се, а той си има приятелка

От 8 коментара0/5

 Приближава се до мен, застава много близо до мен и ме гледа в очите. Мислех, че ме харесва....
Приближава се до мен, застава много близо до мен и ме гледа в очите. Мислех, че ме харесва....

Влюбих се силно в един колега. Вече 4 месеца откакто започнах да го харесвам. Сближихме се. Почти всеки ден отивам да си говорим. Много мил и приятен човек. Много приятно си говорим, имаме общи теми, доста общи интереси. Почти през цялото време се гледаме в очите и се усмихваме. Усещам флуиди, искри да прехвърчат. Не мога да го опиша с думи. Имах чувството, че и той има симпатии към мен. Приближава се до мен, застава много близо до мен и ме гледа в очите. Мислех, че ме харесва.

Още като се запознахме като се отвори вратата и погледа му се насочи към мен. Влюбих се от пръв поглед като никога до сега. Та напоследък доста често си говорим и той започна да споделя. Докато вчера не сподели, че има приятелка. Просто останах като замръзнала като чух. По всичко ми се струваше, че е свободен. Нарочно всеки път питах за уикендите как е изкарал, за да разбера, а той все нещо се замисляше и се натъжаваше като подпитвах и така помислих, че е сам и самотен. Дори по приказките му останах с впечатлението, че живее сам. Не знам може и сам да живее де, но вчера сподели, че ще ходи на екскурзия.

Каза, че не му се ходи, но приятелката му много искала. Като каза това изобщо не ме погледна, както и в следващите 5 минути. Това не е присъщо за него. Винаги ме гледа в очите. Но този път не и едва го изрече. Може би е усещал, че го харесвам и ми е казал за да знам, че е зает.

Натъжих се и се ядосах на себе си, че се заблудих така. Наистина ми се стори, че има химия между нас. Все пак не съжалявам, че се сближихме. Много приятен човек. Добре, че не предприех нищо. Сега ще трябва да се поотдалеча лека полека, но не трябва да е забележимо.

Просто трябва да се оттегля. Хубаво е, че ми каза поне да знам, но ми стана мъчно, въпреки че ще се радвам той да е щастлив, заслужава го.

Споделих с вас да ми олекне. Ще се радвам ако дадете съвети как да продължа напред и как да го забравя без да го изгубя като приятел,защото наистина държа на него и не заслужава изведнъж да не му обръщам внимание. Благодаря ви предварително.  

8 коментарaДобави коментар »

малинка*

От малинка*18.10.2014, 11:47 ч.

Я виж ти.:) Радвам се за теб.На времето си взела правилното решение.

Виж всички коментари за "Влюбих се, а той си има приятелка".

Още истории от "Влюбих се"

Момичето, което изгубих

Момичето, което изгубих

Преди 10 години я срещнах за първи път и 1 година по късно я изгубих. Изгубих я...

Как да го задържа?

Как да го задържа?

Здравейте. Искам да споделя моята история и да ви помоля за съвет. Отчаяно...

Влюбих се безумно в девер ми

Влюбих се безумно в девер ми

Преди 8 години забременях и се омъжих, макар да знаех, че детето не е от съпруга ми....