Прераждането е причината за хомосексуализма

От 48 коментара0/5

Прераждането е причината за хомосексуализма
 © Сн.: iStock.com

Още в началото искам да подчертая,че посвещавам тази статия на младото момче Viksss с най-искрени намерения и най-сериозно,разбира се ако той я приеме. Той единствен от толкова мъже,които са писали в историите тук си признава че е гей. Не го упреквам,че е такъв защото той не е "виновен".

Самия факт,че има толкова много хора по света с различна сексуална ориентираност от тази на биологичното им тяло трябва да ни говори,че това не е случайност. Тези хора не са болни,както много от нас биха си помислили. Аз знам причината за тези явления в природата и затова искам да направя някои разяснения.

Знам,че много хора не вярват в учението за прераждането и съм сигурен,че най-много те ще определят хомосексуалистите за психически болни,но те са в голяма грешка. За да си изясним тези неща първо трябва да приемем,че човек има ДУША. Същността на човека е неговата ДУША,а не материалното тяло.

В научно-философската религия на хиндуизма се говори за ДУША и Абсолютния ДУХ-БОГ. Душата е която се преражда от едно тяло в друго много пъти в зависимост от това колко е напреднала в Духовно просветление.

Има Души които са постигнали върховно духовно просветление и те вече не се прераждат. А обикновения човек,който не може дори да приеме,че има БОГ ще продължава да се преражда още много,много пъти.

Ние също знаем,че във всеки живот човек мисли, говори и върши нещо (дела).Тези мисли,говор и дела са неговата Карма. Кармата на човека се запечатва (така да се каже) в Душата на всеки един от нас. Когато един човек умре Душата му заедно с кармата му в нея се преражда в друго тяло.

Човек в новото си тяло ще проявява тенденции да върши,мисли и говори така,както е постъпвал в предишния си живот. Затова има хора още от най-ранна възраст (дори като деца) проявяват някаква гениалност като например музика,художество,скулптура,наука и т.н.защото са били такива и в миналия си живот. С други думи деянията (кармата) им от миналия живот се проявяват отново в сегашния живот. Човек може да промени кармата си в новото тяло само ако духовно е осъзнал какъв е бил в предишния си живот и прояви воля да се промени.

Сега идваме до най-важния въпрос защо има гей мъже, лесбийки, бисексуални и трансджендъри. Причината е,че БОГ причинява Душата на един мъж от миналия живот да се прероди в женско тяло,а Душата на една жена от миналия живот да се прероди в мъжко тяло.

Внимавайте и вникнете много добре в това което ще ви кажа сега. Ако в миналия живот човек е бил истински мъж,който се привлича (желае) сексуално само от жени,а Душата му се прероди в женско тяло,тази жена ще проявява силни лесбийски влечения.

Тя ще има изключително силно сексуално влечение към жена. Ако тази жена (лесбийката) отново се прероди като жена,в новото си женско тяло тя ще има по-малко лесбийски наклонности в зависимост в какво общество се е преродила.

Ако тя пак продължава да се преражда като жена, лесбийските и наклонности ще намалеят и тя ще се определя като бисексуална. А след още няколко прераждания като жена тя ще загуби и бисексуалните си наклонности и ще стане нормална жена, която ще я привличат само мъже.

Ако в миналия живот човек е бил истинска жена,а Душата и се прероди в мъжко тяло,този мъж ще се чувства гей,ще го привличат мъже,защото в миналия живот жената се е привличала от мъже. Това ще е поради кармата му от миналия му живот в женско тяло. И както в първия случай ако този гей мъж отново се прероди още няколко пъти в мъжко тяло той също ще премине последователно от гей към бисексуален към нормален мъж. Това са причините за да има гей,лесбийки и трансджендъри.

Трансджендърите до такава степен се отвращават от анатомията си,че мъжете предпочитат да премахнат пениса си,а жените предпочитат да имат пенис. Това е така защото душевно те се чувстват,че са в грешно тяло. Някой може да попита защо БОГ е решил Душата да се преражда от мъжко тяло в женско тяло и от женско тяло в мъжко тяло.

Причината е за да може Душата да премине през всички опитности на живота. Защото опитността на единия пол се различава значително от опитността на другия пол. На Душата и се дава възможност да получи опитност от позицията на мъж и на жена.

Надявам се,че няма да се затрудните да вникнете в същността на казаното. Нека Викссс не се обижда от казаното по-горе,но това е истината за хомосексуализма. За да се застраховам от незаслужени атаки ще кажа следното за себе си.

В сегашния ми живот аз съм тотално обсебен от женската плът и така както се чувствам 100% мъж,ако в следващия живот Душата ми се прероди в женско тяло то аз ще бъда 100% лесбийка.

Сегашната ми стръв към женската плът ще се пренесе с Душата ми в пълната си сила в новото женско тяло. Това е Божа работа и никой не може да предотврати прераждането и последствията от него. И нещо,което е създадено от Бог не е грехота,не е ненормално.
Това учение е описано в Индийските религии,но понеже имам над 30 книги за Хиндоизма не мога да се ровя в тях и да ви кажа къде го пише. Но преди 2 месеца ми донесоха от БГ книгата "КОСМОГОНИЯТА НА РОЗЕНКРОЙЦЕРИТЕ" от Макс Хайндл на издателство АЛФИОЛА 2001 г. В тази книга на страница 170 пише за прераждането на Душата в двата пола. Също в книгата "Тайната Доктрина" на Елена Блаватска пише как човека в много далечното минало е бил хермафродит и как после половете се разделят.

Ще ви кажа още един път,защо хомосексуализма не е болест като ви дам няколко примера. МИКЕЛАНЖЕЛО е бил гей. ЧАЙКОВСКИ е бил гей. Най-смелите от вас ще наречете ли тези двама гении психически болни?! Ами на двама живи в момента един от водещите на CNN-Андерсън Купър е признат гей. Елен де Женерес е лесбийка. И те ли са психически болни? Дори Бившия директор на Федералното Бюро за Разузнаване беше гей.

Мисля,че казах достатъчно за хомосексуализма и нека тези от вас които не приемат версията изложена в тази тема да бъдат по-снизходителни към различните от множеството хора. Също да имат по-широко отворено съзнание за да разберат истината защо нещата са така.

48 коментарaДобави коментар »

Viksss

От Viksss12.02.2017, 05:00 ч.

Перко,виж името на темата спамер тъп!Ти освен против женската половина за нещо друго открехнат ли си?Да,гейовете и лесбийките ще превземем света и приматите като тебе ще ги наврем в клетки и ще им хвърляме семки и ще се...

Виж всички коментари за "Прераждането е причината за хомосексуализма".

Още истории от "Загадъчно"

Дарба

Дарба

Здравейте на всички.Не ме интересува всъщност дали ще приемете историята ми за...

Как е сътворена и как изчезва вселената?

Как е сътворена и как изчезва вселената?

Преди да си кажа мнението за произхода и разпадането на вселената бързам да заявя,че това е много труден въпрос за обяснение, защото човек трябва да има някаква подготовка, за да схване поне малко от изложеното тук.

Какво се случва?

Какво се случва?

Така това ми се случи снощи.В момента съм леко настинала и снощи бях легнала и...