Ужас хепатит В помогнете!

От 19 коментара3/5

Здравейте, незнам от къде да започна, много, много съм отчаяна просто не знам какво да правя, дойде ми като гръм от ясно небе.

Аз съм една от многото бездетни жени в България и тази година реших да се пробвам в програмата за ин витро по здравната каса. До тук добре и започвам по стандартния път с изследвания хормони, сифилис, спин, хепатит с и хепатит в и ми се обаждат от клиниката в която ми подготвят документите и ми казват, че теста за хепатит В е положителен и трябва да ми се повтори да не би да е станала грешка и съответно да ми направят и по обстойни изследвания.

Направо съм потресена отидох на личния лекар, а той с някакво спокойствие ми пусна изследвания и каза, че тази болест се предава по кръвен или полов път.

Сега си чакам изследванията и незнам какво да мисля убедена съм, че по полов път не е станало защото съм омъжена и не съм изневерявала на мъжът ми, а представете си неговия резултат е отрицателен, остава варианта по кръвен път и единственото ми обяснение е, че ръцете често ми са напукани чак до кръв и от там да е станало заразяването.

Чудя се дали е възможно да е грешка на лабораторията?

За тази болест не знам почти нищо, само знам че ако се окаже вярно ин витрото ми се проваля, защото не мога да кандидатствам а и доктора каза, че лечението е шест месеца на тази коварна болест.

Моля ви отчаяна съм каква е тази болест четох страшни неща за нея, толкова ли е опасна към кой специалист да се обърна, искам да се излекувам за да пробвам ин витро ако някой се е сблъскал нека да ми даде съвет какво да правя.

Чудя се дали ще умра. Как да предпазя да не заразя мъжът ми?

Ако е в начален стадий нямам ли по големи шансове?

Благодаря ви предварително.

19 коментарaДобави коментар »

Katrin

От Katrin08.10.2006

Здравейте! Случайно попаднах на този форум и като видях, че се говори за Хепатит B реших да напиша нещо и аз. На мен Хепатитът ми беше активен, носител съм вече повече от 10г. и никога не ми е пречил, лекарите казаха, че не...

Виж всички коментари за "Ужас хепатит В помогнете!".

Още истории от "Здраве"

Bratolinit...

Bratolinit...

Здравейте на всички които четат това списание! Моят проблем е следния. На 17...

Какво да правя?

Какво да правя?

Здравейте на всички, които четат това списание. Имам голям проблем, който не...

Излишните 7 килца

Излишните 7 килца

Здравейте всички! Искам накратко да ви опиша моя проблем и ако може да ми...