Болна от анорексия

От 51 коментара4/5

Здравейте на всички, които в свободното си време посещават този сайт! Аз съм младо и енергично момиче (или поне бях до скоро), завършило престижен български университет.

Днес ми казаха в очите, че имам анорексия, макар, че го осъзнавах от месец и половина, не го приемах. Всичко започна с една от поредните любовни трепети в моя живот, но вече осъзнала, че това е точния човек. За да мога да я изживея пълноценно реших да зарежа и работа, животът си в града, в който учих, приятели и познати.

Да поставя веднъж чувствата си пред всичко и всички (глупаво, но за всичко си има първи път) За този месец и половина премислях, обмислях дали не правя грешка и дали наистина искам това. От многото проблеми не осъзнах как малко по малко не ми оставяше време да ям, а и да се усещах хапвах по много малко до този момент, в който не мога да поемам нищо освен течности. Чувствам се отпаднала и нямаща сили.

Понякога се усещам как забивам поглед в една точка и без дори да мисля за нещо, стоя и гледам само. Назначиха ми час на психолог, но не зная дали ще успее да ми помогне.

 Кофтито на всичко това е, че загърбих всичко заради един мъж, а в момента нямам нито мъжът нито стария си спокоен и еднообразен живот.

 Имам страхотни родители, които бяха съсипани днес, когато разбраха, че интелигентно момиче като мен може да достигне до тук. Имам и доста познати в родния си град, но като, че ли нямам сили да говоря с тях и предпочитам да се затворя у нас и да тъжа на глупавата постъпка от моя страна.

Не искам да бъда критикувана, защото напълно осъзнавам, как затъвам надолу и надолу.

 Пишете ми, само ако мислите, че можете да ми помогнете по някакъв начин и да ми дадете съвет как да продължа напред и нагоре!

51 коментарaДобави коментар »

:)

От :) 12.10.2010, 08:43 ч.

Здравей, мила! :) Виждам, че темата е пусната преди време и се надявам вече да си извървяла част от пътя на борбата с това тежко състояние.Преминах през същия ад съвсем наскоро.Справих се.Сега съм добре, но зная колко...

Виж всички коментари за "Болна от анорексия".

Още истории от "Здраве"

Депресията на моя приятел

Депресията на моя приятел

Историята която ще разкажа е на мой приятел, ако някой ми даде идея, как да се...

Гнойни пъпчици под мишниците

Гнойни пъпчици под мишниците

Напоследък започнаха да ми излизат гнойни пъпчици под мишниците, понякога дори и...

Молба за съвет!

Молба за съвет!

Здравейте скъпи приятели! Моят проблем може да се стори странен за някого, но за...