Болна от анорексия

От 51 коментара4/5

Здравейте на всички, които в свободното си време посещават този сайт! Аз съм младо и енергично момиче (или поне бях до скоро), завършило престижен български университет.

Днес ми казаха в очите, че имам анорексия, макар, че го осъзнавах от месец и половина, не го приемах. Всичко започна с една от поредните любовни трепети в моя живот, но вече осъзнала, че това е точния човек. За да мога да я изживея пълноценно реших да зарежа и работа, животът си в града, в който учих, приятели и познати.

Да поставя веднъж чувствата си пред всичко и всички (глупаво, но за всичко си има първи път) За този месец и половина премислях, обмислях дали не правя грешка и дали наистина искам това. От многото проблеми не осъзнах как малко по малко не ми оставяше време да ям, а и да се усещах хапвах по много малко до този момент, в който не мога да поемам нищо освен течности. Чувствам се отпаднала и нямаща сили.

Понякога се усещам как забивам поглед в една точка и без дори да мисля за нещо, стоя и гледам само. Назначиха ми час на психолог, но не зная дали ще успее да ми помогне.

 Кофтито на всичко това е, че загърбих всичко заради един мъж, а в момента нямам нито мъжът нито стария си спокоен и еднообразен живот.

 Имам страхотни родители, които бяха съсипани днес, когато разбраха, че интелигентно момиче като мен може да достигне до тук. Имам и доста познати в родния си град, но като, че ли нямам сили да говоря с тях и предпочитам да се затворя у нас и да тъжа на глупавата постъпка от моя страна.

Не искам да бъда критикувана, защото напълно осъзнавам, как затъвам надолу и надолу.

 Пишете ми, само ако мислите, че можете да ми помогнете по някакъв начин и да ми дадете съвет как да продължа напред и нагоре!

51 коментарaДобави коментар »

:)

От :) 12.10.2010, 08:43 ч.

Здравей, мила! :) Виждам, че темата е пусната преди време и се надявам вече да си извървяла част от пътя на борбата с това тежко състояние.Преминах през същия ад съвсем наскоро.Справих се.Сега съм добре, но зная колко...

Виж всички коментари за "Болна от анорексия".

Още истории от "Здраве"

Пъпките – един малък кошмар

Пъпките – един малък кошмар

Моля всички които имат моя проблем да ми помогнат проблема е в това, че по гърба и...

Тъгата

Тъгата

Здравейте на всички! Аз съм на 18. Пиша ви и се надявам да получа някакъв съвет. Не...

Помогнете ми!

Помогнете ми!

Здравейте! Искам да помоля за помощ! Как да се отърва от тежко депресивно...